TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Carl Bildt har tre barn – så ser de ut och så lever de idag

24 feb, 2021 
Carl Bildt har varit gift tre gånger.
Tidigare med Mia Bohman och Kerstin Zetterberg och idag med Fru Anna Maria Corazza.
Totalt har Carl Bildt tre barn.
Men hur ser de ut och vad gör det idag? Hänt reder ut!
Annons
TV: Därför tvingades David Hellenius bo i Renée Nybergs källare i 1 årBrand logo
TV: Därför tvingades David Hellenius bo i Renée Nybergs källare i 1 år

Carl Bildt är ett välkänt namn för många då han tidigare varit moderat partiledare, statsminister och utrikesminister.

Han mötte hustrun Anna Maria Corazza Bildt, avgående Europaparlamentariker, ute på jobb och sedan 1998 har de varit äkta makar.

Anna Maria har för några år sedan berättat i SVD om livet som ”utrikesministerhustru” och vad som format henne till att bli politiker.

– Min familj brukade säga att jag redan från början var en liten Röda Korsare. De idealen har fortsatt driva mig och som EU-parlamentariker har jag kunnat knyta ihop dem. Men innan dess, jag kastade mig ut i kriget på Balkan, och sen kastade jag mig hit till Sverige. I full fart, med fullt hjärta. Jag har tagit risker, jag har fått kritik, lidit, inte sovit på nätterna, det har gjort ont ibland men jag har gått vidare.

Anna Maria Corazza Bildt om känslorna för sin man Carl Bildt

Hon förklarade hur stolt hon var över sin man.

Annons

– Carl är fortfarande solen i Sverige, det är självklart. Han skiner ännu, efter 30 år i politiken, vilket jag är glad och stolt över. Men om du tittar på mig, bredvid denna sol, så är det ingen helt lätt sits. Att jag lyckats gå min egen väg, samtidigt som jag har kvar min identitet, är en kamp jag vunnit. På Balkan var jag experten, fram tills han blev den store fredsmäklaren trots att jag varit där i sex år, han bara i två. Jag är jättestolt över honom, det han gjort, men jag kan konstatera att min insats är glömd. Hade jag kommit hit utan honom hade jag skrivit böcker, varit den man intervjuat.

Anna Maria Corazza Bildt nämnde då hur hennes karriär och liv påverkades av att vara mamma till sonen Gustaf Bildt, då enbart nio år gammal vid intervjun.

– Jag skulle vara redo att lämna allt om det inte funkade för honom. Man har ett större ansvar för sitt barn än för svenska folket. Nu har det gått att få ihop pusslet, med hjälp. Oftast är jag hemma från torsdag kväll till tisdag morgon, resten av tiden är jag på EU-parlamentet. Jag har inget liv i Bryssel, inga vänner. Jag jobbar.

Annons

Hur lever Carl Bildts barn idag?

Carl har barnen Nils Bildt, 29, och Gunnel Blanceflor Bildt, 32, från sitt tidigare förhållande med Mia Bohman.

Carl Bildt med dotter Gunnel och fru Anna Maria.
Gunnel, Carl och Anna Maria 2008.

Både barnen står skrivna i Stockholm, men enligt Gunnels Facebook-sida bor hon i Kuala lampur.

Enligt Nils Facebook-sida jobbar han på H&M och det står även att han är i ett förhållande. Han är skriven med en Beatrice, vilket är samma flickvän som han synts till på mingelbilder med för några år sedan.

Carl Bildt och sonen Nils med flickvännen Beatrice.
Nils och flickvännen Beatrice för några år sedan.

Vad vi kan se ser det ut som att Gunnel bor ensam.

Carls yngsta son Gustaf Bildt är idag 17 år och står skriven på en adress i Stockholm tillsammans med sin mamma Anna Maria.

Gustaf Bildt 2013 med Sean Banan.

FOTO: Jessica Gow/TT, Anette Nantell/TT

Annons