LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Annie Lööf blir mamma till hösten: "Det känns fantastiskt"

09 apr, 2015 
AvElisabeth Andersson
Annie Lööf och maken Carl-Johan Lööf väntar sitt första barn. Partiledaren avslöjade själv den glada nyheten på Facebook.
Annons

Under morgonen avslöjade centerpartiledaren Annie Lööf, 31, att hon och maken Carl-Johan Lööf, 35, väntar barn.

– Nu ska jag berätta en glad nyhet. Jag och min man väntar barn, så till hösten blir två tre. Det känns fantastiskt, berättar partiledaren på Facebook.

Paret träffades i vimlet under juldagen i Värnamo, den stora hemvändardagen, för sex år sedan. I juli 2011 gifte de sig i Forsheda kyrka i Småland.

Annie och Carl-Johan har varit gifta i snart fyra år. Foto: IBL
Annie och Carl-Johan har varit gifta i snart fyra år. Foto: IBL

Planen är att de ska dela på föräldraledigheten och att Annie ska vara föräldraledig som riksdagsledamot de första sex månaderna, men fortsätta med vissa uppdrag som partiledare under den tiden.

– Hon har en tradition att hålla jultal, det kommer hon att göra. Sedan har vi också kommundagar sista helgen i januari och där planerar hon också att medverka, säger Lööfs pressekreterare Oscar Sundevall till Aftonbladet.

– Jag har mått bra hittills, så vi hoppas att det fortsätter lika väl, skriver Annie Lööf på Facebook.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons