TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Carina Lidboms nya ord om kärlekslivet efter åren som singel

09 dec, 2020 
Carina Lidbom
Foto: TT

Carina Lidbom har länge längtat efter kärleken.
Nu vet hon att mannen i sitt liv närmar sig – det berättar hon i en ny intervju med Hänt.
– 2021 så kommer jag att bli tokkär, säger Carina.

Annons
Så ser Kikki Danielsson och Lotta Engbergs relation ut idagBrand logo
Så ser Kikki Danielsson och Lotta Engbergs relation ut idag

Skådespelaren Carina Lidbom, 63, har många stora roller i bagaget. För svenska folket är det kanske främst rollen som Sunes mamma i Sunes jul som vi förknippar henne med. Inför det kommande året är Carina aktuell i Beck och Maria Wern.

När det gäller Carinas privata liv så lever hon idag på Värmdö och arbetar förutom med skådespelandet som livscoach. Att året kom att innebära många inställda jobb tar hon inte allt för hårt.

– Jag coachar mig själv också, så är det ingenting man kan göra så kan man inte hålla på och uppröra sig för det. Utan man får göra det man kan och det är väl så jag lever. Så när jag märkte att alla jobb för hösten kommer bli inställda då tänkte jag att då börjar jag jobba med mig själv istället, säger Carina och fortsätter:

– Jag har sedan första veckan i september börjat gå på kampsport, funktionell träning och dans-aerobics. Så jag håller på med lite sånt för att bli stark och smidig.

Annons

Carina Lidboms beslut inför 2021 – längtan efter kärlek

Carina Lidbom mediterar även varje dag, något som hon gjort sedan många år tillbaka. Något annat Carina länge gjort är att leva som singel, men längtan efter att träffa den rätta har hon inte gett upp.

– Jag har bestämt mig nu, på grund av detta år så har jag bestämt att 2021 så kommer jag att bli tokkär, säger hon.

Det är dessutom via just meditationen som Carina vet att det kommer att ske under det kommande året.

– Det här blir flummigt men jag vet att han finns där ute. Så jag har redan känt av det. När jag sitter och mediterar så får jag som nedladdningar med information från jag vet inte var. Det kanske är mitt intre eller så är det något yttre. Så jag gör så att jag gör lite beställningsverk, säger hon och fortsätter:

– Det här har hänt med andra saker i livet så jag tänkte att jag gör det när det gäller kärleken också. Så jag sitter och kallar på honom.

Annons

Misslyckade dejterna och kärleksinviterna till agenten

Trots att Carina ännu inte har funnit honom så vet hon exakt hur hon önskar att han ska vara.

– Jag måste ha någon som är en smart och kul typ. Humor är en viktig del i mitt liv, och humor är så mycket så det måste han ha samma. Eller åtminstone att han tycker att jag är rolig och jag detsamma.

Det har innan pandemin blivit en del dejter för Carina men hittills har den rätte inte dykt upp.

– Det fungerar inte för mig att lägga ut mig på nätet. Jag har inte provat det men det kan jag inte tänka mig att göra. Jag har varit på några dejter men det har inte fungerar heller. Det är mycket som ska stämma. Jag vet inte om jag skulle gå ut på en middag utan mer en promenad och en fika tror jag.

Däremot finns det många intresserade kandidater, till och med så pass att de söker Carina genom olika tillvägagångssätt.

– Min agent hon tycker ibland att hon kanske ska bli en äktenskapsmäklerska för hon har fått mail till sin mail där män vill träffa mig. Hon vidarebefordrar ibland och frågar vad hon ska svara, säger Carina

Nu siktar Carina Lidbom med full fart på det kommande året och ser glatt fram emot kärleken som väntar.

– Jag känner att när jag träffar honom så kommer jag veta att det är han.

Annons