TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carina Bergs vädjan till Carolina Gynning – efter uppbrottet från Viktor

05 jul, 2020 
I början av juni kom chockbeskedet att Carolina Gynning och ex-pojkvännen Viktor Philipson gjort slut.
Efter uppbrottet har Carolina valt att fokusera på sig själv, vilket inneburit en del resande – bland annat till Gotland och snart Ibiza.
Detta är något som vännen Carina Berg inte verkar hurra lika högt för som Carolina själv.
Annons
Allt om Carolina GynningBrand logo
Allt om Carolina Gynning

Sommaren inleddes på ett speciellt sätt för konstnären Carolina Gynning, 41. Hon meddelade i början av juni att hon och ex-pojkvännen Viktor Philipson, 34, valt att gå skilda vägar.

Istället har Carolina valt att lägga mer fokus på sig själv och sina två barn Adele, 8, och Alicia, 6.

Just nu är Carolina på Gotland och har det fint. Men när Hänt nådde henne tidigare visade det sig att hon även har andra planer för sommaren. Hon berättade att framtiden för henne ser fantastisk ut och att Ibiza äntligen öppnar upp igen, vilket gläder henne massor eftersom hon älskar just Ibiza.

– Jag har två veckor planerade till att börja med att åka dit! Så det känner jätteskönt, har Carolina tidigare berättat för Hänt och fortsatt:

– Jag ska bara ner dit och vila upp mig.

Carolina Gynning på Elle-galan 2020
Carolina Gynning dyker upp vackrare än någonsin på ELLE-galan 2020. FOTO: Eero Hannukainen/TT

Nya uppdateringen

I dagarna delade Carolina en ny bild där hon visade upp sitt solkyssta ansikte.

Carolina Gynning Instagram
FOTO: Instagram

”Saltvatten i håret och fräknar i hela fejset”, skriver Carolina Gynning till sin bild som föreställer henne själv fantastiska solfräknar. Hon berättar även för följarna att Gotland behandlar henne riktigt bra och att hennes själ läker.

Annons

Vädjan från Carina Berg

En person som däremot inte hurrar högt för att Carolina Gynning är borta från Stockholmsområdet en längre period är kollegan och väninnan Carina Berg, 42.

Carolina och Carina har en podcast ihop, Gynning och Berg hittar sig själva, där de varje vecka pratar om veckan som gått och poängterar vissa saker mer och andra mindre. Podden innehåller mycket humor och som lyssnare förstår man verkligen hur nära vänner Carina och Carolina är.

Men en god vän vill man ju kanske inte alltid ha allt för långt bort? I alla fall inte Carina Berg. Hon verkar längta ihjäl sig efter Carolina och gör ett tappert försök i kommentarsfältet att få henne att styra om skutan till Stockholm igen.

”Kom heeeeem nuuuu så vi kan gosa!!!!!”, skriver Carina Berg i kommentarsfältet till Carolina Gynnings bild.

Gynning verkar inte ha hunnit svara på kommentaren ännu, men vi får utgå från att hon saknar sin vän lika mycket tillbaka!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Carolina Byrmo/TT

Annons