LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carina Bergs uttalande om Jenny Strömstedts utseende – starka orden

07 sep, 2023 
Frida Eklöf
Carina Berg, Jenny Strömstedt
Carina Berg driver podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva tillsammans med vännen Carolina Gynning.
I veckans avsnitt kommenterar Carina TV4-profilen Jenny Strömstedts utseende.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”Brand logo
Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”

Carina Berg, 45, och Carolina Gynning, 44, är duon som driver podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva, något som de gjort under flera års tid. Deras vägar korsades för över tio år sedan i samband med programmet Förkväll. Sedan dess har de synts i olika tv-sammanhang och dessutom programlett TV4:s Stjärnor på is ihop.

Duons podcast präglas av berättelser från deras liv och vardag och i det senaste avsnittet kommer de in på Nyhetsmorgon-profilen Jenny Strömstedt.

Carina Bergs uttalande om Jenny Strömstedts utseende

Jenny är ett välbekant ansikte i tv-rutan och varje lördag är vi vana vid att se henne i Nyhetsmorgon.

Hennes outfits i direktsändning väcker allt som oftast starka reaktioner bland tittarna och nu har även Carina noterat hennes klädval, något hon berättar om i podden.

– Vet du vem som är powerdressing? Alltså, vem som bara är det? Äger det? Jenny Strömstedt, säger Carina i podden till Gynning.

Annons

– Är det sant? Jag har aldrig tänkt på hennes dressing överhuvudtaget, men tänker du i rutan? Absolut, jag kan också tycka att hon har en powerfrisyr, svarar Carolina och Carina instämmer med sin kollega.

Carina Bergs starka reaktion efter händelsen med sonen Holger

I podden avhandlas det ena efter det andra och duon är minst sagt inte rädda för att öppna upp sig och berätta om sina liv.

I ett tidigare avsnitt har Carina berättat om en händelse tillsammans med sonen Holger Luuk, som hon har tillsammans med Kristian Luuk.

– Jag har upptäckt en annan sak hos mig själv som bara blir värre med åldern, en grej som jag förut tyckte var irriterande med mina föräldrar. Det här med att man delar med sig av alldeles för mycket saker till människor man periferar, säger Carina och fortsätter:

– Jag börjar höra mig själv utifrån och varför berättar jag det här, det är som att jag inte kan stoppa mig själv.

Vidare berättar hon att det är tur att sonen Holger är med henne ibland och kan få henne att inse att hon bara babblar på.

– Det är tur ibland att jag har med Holger för jag ser ju på hans face att så här ”håll käften”, säger Carina.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons