LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carina Berg om sonen Holgers starka reaktion: ”Håll käften”

05 sep, 2023 
Frida Eklöf
Tv-personligheten Carina Berg har gjort en upptäckt hos sig själv som bara blir värre med åren.
– Jag börjar höra mig själv utifrån..., säger hon i podcasten Gynning & Berg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”Brand logo
Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”

Carina Berg, 45, och Erik Berg, 34, träffades 2017. I december samma år bekräftades förhållandet offentligt när de båda två gick ut med att de var ett par på Instagram.

Sedan dess har det hänt minst sagt mycket för makarna, de har gift sig, fått barnen Otto och Juno, renoverat ett sommarhus i deras alldeles egna serie Bergs drömkåk och så sent som förra året flyttade in i en villa i Danderyd.

Carina Bergs starka reaktion efter händelsen med sonen Holger

Tillsammans med ex-maken Kristian Luuk har Carina även sonen Holger Luuk.

Det är i det senaste avsnittet av hennes och vännen Carolina Gynnings podd Gynning & Berg – hittar sig själva som hon berättar om en händelse med sonen som väckte starka reaktioner.

Carina har nämligen gjort en upptäckt att hon har av vana att prata och berätta för mycket för folk hon inte känner.

– Jag har upptäckt en annan sak hos mig själv som bara blir värre med åldern, en grej som jag förut tyckte var irriterande med mina föräldrar. Det här med att man delar med sig av alldeles för mycket saker till människor man periferar, säger Carina och fortsätter:

Annons

– Jag börjar höra mig själv utifrån och varför berättar jag det här, det är som att jag inte kan stoppa mig själv.

Vidare berättar hon att det är tur att sonen Holger är med henne ibland och kan få henne att inse att hon bara babblar på.

– Det är tur ibland att jag har med Holger för jag ser ju på hans face att så här ”håll käften”, säger Carina.

Carina Berg om drömmen att flytta till USA

Carina och Erik flyttade till huset i Danderyd ifjol, men trots det har turturduvorna gått i flyttankar ytterligare en gång. Men den här gången till andra sidan jorden – nämligen till USA.

Tidigare i augusti berättade Carina att flyttplanen inte är spikad men att hon och Erik tillåtit sig själva att drömma lite.

Det var efter att Erik träffade en Hollywoodtränare i Stockholm som drömmen tog fart. Han tyckte nämligen att familjen Berg skulle flytta till USA så att han och Erik kunde jobba ihop inom träning.

– Han tycker att vi ska flytta till USA, det är hans plan, att han tycker att jag, Erik och familjen ska ta vårt pick och pack och flytta dit och så kan Erik och han jobba ihop, säger Carina och fortsätter:

– Jag tycker att det låter som en jätterolig idé, men vem ska ta tag i allt det här?

Annons