Carina Bergs oro för Erik – läskiga händelsen

När Erik Berg ska hjälpa till att riva ett hus på gården håller det på att gå riktigt illa.
– Det såg skitläskigt ut, säger Carina Berg i Bergs drömkåk.

Kändisparet Carina Berg, 42, och Erik Berg, 31, har synts en hel del på senaste tiden. Senast för den roliga nyheten att de väntar sitt andra barn tillsammans, som Carina berättade om på Instagram.

”Lilla älskling. Välkommen till oss när du är färdigbakad till våren. Vi är fyra lyckliga och väldans glatt överraskade familjemedlemmar som väntar på dig med massa kärlek och gos”, skrev programledaren till bilden.

Carina Berg har sedan tidigare sonen Holger från sitt tidigare äktenskap med Kristian Luuk och i jul i fjol fick hon och Erik Berg sitt första gemensamma barn, Otto, efter att ha kämpat i flera år för att bli gravida.

Men utöver roliga bebisnyheter har de även synts en del på tv, detta då de har en egen serie. I tv-serien Bergs drömkåk får tittarna följa hur paret spontanköpte sitt drömhus ute i Stockholms skärgård – men huset var så fallfärdigt att de tvingades byta ut nästan allt.

Nu sänds säsong två av programmet, där paret har en hel del jobb med flera mindre byggnader på tomten som också måste renoveras.

Så dolde Carina Berg hemliga gravidlyckan – detaljen missades

”Jodå! Nog har vi ruttna byggnader och geggig trädgård så det räcker till en säsong två! I höst kommer Bergs drömkåk - andra sommaren på Kanal 5 och Dplay. Vi är så pepp! Vad kan gå fel liksom?”, skrev Carina Berg på Instagram inför nya säsongen.

Nära en allvarlig olycka

I avsnittet som sänds på tv under tisdagskvällen får man se hur de planerar hur de ska göra med sitt gästhus på gården. Carina och Erik drar igång var sitt eget byggprojekt, ett växthus och utemöbler. Ganska omgående får de problem när byggledaren Gamma tar sig en närmare titt på gästhuset för att se om det går att rädda men kommer med värsta tänkbara besked att de måste rivas.

När Erik ska hjälpa till vid rivningen händer det en sak som får Carina att bli orolig. Han tippar nästan över med maskinen som han kör.

– Men gud vad läskigt. Vad händer, han håller på att välta framåt, säger en uppriven Carina i programmet.

Erik själv verkade ta det hela med ro.

– Jag fattade inte förrän efter att folk höll på om att de var läskigt, det kändes ingenting inuti.

– Det såg skitläskigt ut, säger Carina bestämt.

FOTO: DPLAY

SENASTE NYTT!