Så dolde Carina Berg hemliga gravidlyckan för tittarna

Carina Berg

Carina Berg och maken Erik Berg väntar sitt andra gemensamma barn.
Trots att programledaren synts i tv-program så som Barncancergalan – det svenska humorpriset och i Nyhetsmorgon så har hon ändå lyckats dölja graviditeten från tittarna.

Carina Berg, 42, och maken Erik Berg, 31, väntar sitt andra gemensamma barn. Den glada nyheten avslöjade paret under onsdagen i ett inlägg på Instagram.

”Lilla älskling. Välkommen till oss när du är färdigbakad till våren. Vi är fyra lyckliga och väldans glatt överraskade familjemedlemmar som väntar på dig med massa kärlek och gos”, skriver Carina på Instagram.

Carina Bergs tuffa tid med Eric

Det var förra året i augusti som makarna valde att avslöja att de väntade sitt första gemensamma barn. I samband med detta så valde även Carina Berg att dela med sig av sin tuffa resa mot att bli gravid. Paret hade länge kämpat för att få barn och tv-profilen hade även drabbats av missfall. Men i december 2019 blev deras drömmar till verklighet när sonen Otto föddes. Carina Berg har också sonen Holger, 10, sedan tidigare tillsammans med exmaken och tv-profilen Kristian Luuk.

Sedan dess har paret valt att visa upp familjelivet på sociala medier och delar gärna med sig av bilder på deras vardag. Carina Berg och Erik Berg är också just nu aktuella med programmet Bergs drömkåk där de fortsätter renoveringen av sitt drömhus på landet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carina Berg dolde hemligheten

Men trots att programledaren är gravid och har synts i tv-sändningar nyligen så som Barncancergalan – det svenska humorpriset i slutet av september och i Nyhetsmorgon, bara dagen innan hon avslöjade graviditeten, har hon lyckats hålla den hemliga graviditeten dold från tittarna.

Hon har dels valt att inte alls nämnde det i någon av tv-sändningarna. Programledarens olika kläder har också gjort det svårt för tittarna att se någon form av bebis-bula under de senaste tv-sammanhangen hon varit med i då hon burit kreationer som till exempel inte suttit åt över magen. Om klädvalet beror på att hon ville hålla graviditeten hemlig eller ej vet man inte, men hon lyckats dölja hemligheten från tittarna som inte reagerat förrän den glada nyheten kom.

Nu regnar det in gratulationshälsningar till paret under bilden där den nya familjemedlemmen avslöjats.

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

LÄS ÄVEN: Carina Berg är gravid – första orden om lyckan med maken Erik Berg

LÄS ÄVEN: Carina Berg i tårar i Bergs drömkåk – efter sonen Ottos födsel

Senaste nytt