LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carina Bergs oro för Carolina Gynning: ”Kommer hon orka det här?”

20 aug, 2023 
Johanna Talamo
Carolina Gynning har nyligen köpt en gård på fyra hektar belägen på Järvsö, som hon planerar att flytta till med familjen.
Utöver det äger hon en hel del fastigheter både i Sverige och utomlands. Nu uttrycker Carina Berg sin oro för vännen.
– Kommer hon orka det här?, säger Carina.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carolina Gynnings spontana husköp bakom ryggen på Viktor PhilipsonBrand logo
Carolina Gynnings spontana husköp bakom ryggen på Viktor Philipson

Medieprofilen Carolina Gynning, 44, har tillsammans med vännen och tv-personligheten Carina Berg, 45 podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva.

I ett tidigare avsnitt av podcasten berättade Carolina att hon har köpt en enorm gård, precis vid vattnet och med flera tillhörande öar. Huset är byggt på 1830-talet och gården är även utrustad med stall och flera olika hus.

– Jag har alltså gått och köpt en gård, sade hon då i podcasten.

Carolina Berg nya lyxgård på Ekerö

Det var i maj som Carolina Gynning först avslöjade att hon och pojkvännen Viktor Philipsson, 37, ska sälja sitt pampiga hus på Ekerö.

”Stora nyheter! Jag har bestämt mig för att sälja mitt älskade hus på Ekerö, som står mig varmt om hjärtat. Varje meter är noga genomtänkt och hela huset andas Ibiza Boho Style.”, skrev hon då.

I en tidigare intervju med Hänt som skedde i samband med att hon och barnen var på Brazil Jacks Cirkus i Stockholm berättade Carolina exalterat om hur det går med flyttprojektet:

Annons

– Det känns otroligt bra, tjejerna är så taggade – de ska äntligen få hästar – och mamma också. Vi ska ha massa djur och bara ha ett sånt där härligt farmlife tillsammans, sade Carolina till Hänt.

Utöver det nya köpet av 1700-tals gården på Järvsö så äger Carolina Gynning flera bostäder runt om i Sverige och även utomlands.

Hon har bland annat en lägenhet på partyön Ibiza där hon gärna tillbringar sin tid och hon har dessutom en annan semesterbostad i svenska fjällen. Stugan, som hon köpte för lite mer än två år sedan.

Carina Bergs oro för Carolina Gynning

I det senaste avsnittet av podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva, så diskuterar vännerna fastigheter varpå Carina påpekar hur mycket arbete som det kräver att äga ett hus.

Annons

– Igår pratade jag och Erik om alla dina fastigheter. När det regnade in genom ett av våra fönster och vi fick en vattenläcka, det var radån, asbest och allt sånt. Det är liksom ganska mycket saker att ta hand om med hus, säger Carina Berg.

Hon fortsätter med att då uttrycka sin oro för Carolina Gynning med tanke på den mängd fastigheter som hon äger.

– Då satt vi och började såhär lite som oroliga föräldrar prata om dig och alla dina fastigheter. Vi bara kände såhär, ”kommer hon orka det här?”, säger hon och fortsätter.

– För du har ju Järvsö, det är ett gammalt hus, det finns lite att göra där. Sen har vi Ibiza lägenheten som kanske sköter sig ganska bra själv men den är ju ändå långt bort.

Carolina Gynning flikar då in att lägenheten i Ibiza trots allt kräver en del underhåll varpå Carina påpekar att hon nu dessutom har köpt fyra hektar problem och menar då den nya 1700-tals gården på Järvsö.

Annons

– Jag är ju en sån människa som vill ha projekt jämnt liksom, jag måste jämt bygga om något, fixa till något eller göra något, säger Carolina Gynning och fortsätter.

– Nu har jag ju tagit mig an det värsta man kan göra och det är 1700-tals gård och det är fyra hektar. Så nu får vi se hur det går och går det inte så får jag väl sälja det.

Carina erbjuder då sitt stöd till vännen och betonar att hon måste säga till om det blir för mycket arbete med alla fastigheter.

– Du får verkligen hojta i god tid om du känner att det börjar bli för mycket för dig, säger Carina.

– Det roliga är ju att ni kommer att få följa det här, här med mig. Det kommer säkert inte gå smooth, svarar en skrattandes Carolina Gynning.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons