Carina Bergs nya barnbesked med Erik – månader efter Ottos födsel

Carina Bergs nya barnbesked med Erik Berg – sex månader efter Ottos födsel

Programledaren Carina Berg och Erik Berg har varit äkta makar i två år.
Tillsammans har de sonen Otto.
Nu berättar Carina om det nya barnbeskedet.

I podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva får vi varje tisdag höra hur vännerna pratar om allt mellan himmel och jord. Nu avslöjar programledaren Carina Berg, 42, sin stora barnönskan för konstnären och vännen Carolina Gynning, 41.

Carinas relation med Erik

Carina och fotbollsspelaren Erik Berg, 31, blev ett par för tre år sedan efter att ha träffats genom gemensamma vänner. Samma vinter gjorde de det offentligt genom att lägga ut en bild på Instagram tillsammans, och bara några månader senare hade Erik friat till sin stora kärlek.

Han jobbade då som fotbollsproffs i FC Köpenhamn men valde tillsist att lämna grannlandet för att flytta hem till sin blivande fru, vilket Carina till en början tyckte var jobbigt. I en intervju med Café har hon tidigare berättat om sina känslor kring det stora beslutet.

– Jag plågades lite av dåligt samvete i början, tyckte att hans offer var så stort. Men han var extremt tydlig med att han valde den väg i livet som han visste skulle göra honom lycklig, och då är det inget offer utan en ren jäkla vinst, berättade hon då.

Och visst blev det en vinst för fotbollsspelaren. I december samma år gifte sig kärleksparet under en ceremoni i Vemdalen och bara något halvår senare blev det klart att de väntade sitt första barn tillsammans, som nu är den sex månaders gamla sonen Otto. 

För Erik var det hans första barn, men för Carina såg det annorlunda ut. Tillsammans med den tidigare pojkvännen Kristian Luuk, 54, har hon nämligen också sonen Holger. Men trots det verkar hon inte få nog.

Det nya barnbeskedet

– Men Berg, hur känner du nu? Nu är det ju sex månader sen du fick en liten bebis. Känner du liksom att du vill ha fler barn?, frågar Carolina.

Och där är Berg snabb med att svara.

– Ja, säger hon utan att tveka en sekund.

Hon fortsätter sen.

– Men det var ju så svårt att göra ett så man får ju se.

Hon försöker prata vidare om annat, men Carolina ger sig inte och frågar istället om Carina skulle behålla barnet om hon blev på smällen nu. Återigen är hon snabb med att svara.

– Ja men det är klart jag skulle. Jag skulle kunna ta tio till, erkänner hon då.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!