Starka reaktioner efter Carina Bergs intima bild på maken Erik Berg

CARINA BERG, ERIK BERG

Carina Berg och maken Erik Berg har en skämtsam jargong mot varandra.
Men frågan är om skämten ibland går för långt – för nu reagerar följarna starkt på Carinas nya bild på sin stora kärlek.
0:38

Efter reklamen: Här Dolph Lundgrens hyllning till 37 år yngre flickvännen

(0:38)

Carina Berg, 44, och Erik Berg, 33, har varit ett par i snart fem år och i december 2018 tog de relationen till nästa nivå och sa ja till varandra!

Erik och Carina träffades under sensommaren 2017 och det var faktiskt genom familjen Parnevik, som Erik brukar fira både nyår och midsommar med. Erik är en nära vän till Parneviks-släkten. I april 2018 friade han till sin kära Carina och senare samma år flyttade han till Stockholm.

Carina har tidigare berättat för tidningen Café om hur hon kände för Eriks beslut att flytta hem för hennes skull.

– Jag plågades lite av dåligt samvete i början, tyckte att hans offer var så stort. Men han var extremt tydlig med att han valde den väg i livet som han visste skulle göra honom lycklig, och då är det inget offer utan en ren jäkla vinst, berättade Carina i en intervju med Café.

Därför tror följarna att Paolo Roborto har hittat kärleken igen

Carina Bergs stora lycka med dottern Juno

Erik var fotbollsproffs och spelade i FC Köpenhamn på den tiden, men flyttade hem för kärlekens skull och började istället spela i Stockholmslaget Djurgårdens IF. Sedan dess har mycket hänt och Carina och Erik har fått barnen Otto och Juno tillsammans!

Det var förra våren som Juno kom till världen och lyckan var total. Bara några veckor senare skulle nämligen Carinas bästavän Carolina Gynning, 43, också få en dotter.

I podden berättade de om den glada nyheten och det var även i podden som de avslöjade könen på sina bebisar i magen. När det visade sig att båda var flickor kunde Carolina snabbt se några fördelar. Förutom att döttrarna säkerligen skulle bli bästavänner så kanske de även kan ta över podden Gynning & Berg – hittar sig själva en vacker dag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Fruns pik till Marika Carlsson om snuskrummet

Nya bilden på Erik Berg väcker starka reaktioner

Nu har Erik däremot lagt fotbollsskorna på hyllan för gott och har nu gått över till att delta i digitala möten. Detta är något som Carina vill visa på sociala medier, då hans klädkod är aningen avklädd nertill – något som ändå inte syns i ett digitalt videomöte.

”Även min make kör en del data-möten. Och hedrar klädkoden.”, skriver hon på Instagram.

Och i kommentarsfältet reagerar folk starkt, samtidigt som det verkar finnas hög igenkänning.

”Kalsongmannen 2. Min man är likadan, en bra dag har han långkalsonger. Mina fem ungar lär sig avslappning på hög nivå.”, skriver en person.

”En kalsong Pelle finns i många hushåll”, skriver en annan.

”Kalsong-Janne”, skriver en tredje.

”Snoppislooken är den bästa!!!”, konstaterar en fjärde.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Henrik Isaksson/TT

SENASTE NYTT!