LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carina Bergfeldt bekräftar glädjebeskedet – egna orden om förlovningen: ”Är så glad..”

05 nov, 2022 
Carina BergfeldtP
2019 gifte sig Carina Bergfeldt med sin kärlek Jesper Zølck.
och idag blomstrar kärleken för fullt för paret.
Men nu kan Carina dela med sig av en ny kärlekslycka.
Annons
Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”Brand logo
Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”

Det går bra för programledaren Carina Bergfeldt, 42, journalisten är i full gång med två nya säsonger av sin egna talkshow Carina Bergfeldt och nästa år kommer hon även att släppa en bok med författaren Sofie Sarenbrant. Men kärlekslivet går minst lika bra och idag lever hon lyckligt tillsammans med maken Jesper Zølck.

Carina Bergfeldts kärlekshyllning till maken

Carina Bergfeldt träffade Jesper Zølck när hon redan var i en relation. Enligt programledaren var kemin så pass bra att valde hon att avsluta relationen med sin dåvarande partner för att sedan ta en drink med Jesper Zølck. Efter dejten blomstrade kärleken och senare så gifte sig paret 2019 i Washington DC, och på alla hjärtans dag året därpå föddes sonen Hamilton.

– Vi träffades i USA. Han var också där för dansk tv och bevakade valet. Vi blev jättekära! Så Washington har varit bra för mig på många sätt. Han friade till mig i Washington, vi gifte oss där och den här blev till där, berättade Carina Bergfeldt i Skavlan när hon var höggravid med Hamilton.

Annons

Carina brukar ta till Instagram för att hylla maken. I somras delade hon med sig av en kärlekshyllning till maken. Till inlägget skrev hon:

”Jag glömmer ofta av det. Livet och allt sånt där som kommer emellan. Men när vi satt på en uteservering nu så slog det mig att jag gift mig med en hunk.”

”Det är ju trevligt, när man väl har tid att titta på honom.”

Carina Bergfeldts avslöjande om brodern Fredrik Bergfeldt

Nu har Carina delat med sig av ännu en kärlekshyllning på sociala medier. Men denna gång är det inte till maken utan till hennes bror Fredrik Bergfeldt och hans flickvän My Håkansson.

Paret har nämligen förlovat sig och Carina är i extas över nyheten. I inlägget berättar hon hur hela frieriet gick till och hur glad hon är över att My är en del av familjen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons