LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carina Bergfeldts bror Fredrik vann i Elitstyrkans hemligheter: ”Tvivlade aldrig”

22 apr, 2022 
Sofia Sundqvist
Carina Bergfeldts lillebror Fredrik Bergfeldt är en av vinnarna av Elitstyrkans hemligheter 2022 på TV4, tillsammans med Stephanie Pizzignacco.

– Jag tvivlade aldrig på mig själv i det här, säger Fredrik Bergfeldt i programmet.
Annons
Här är de vinnande rekryterna i Elitstyrkans hemligheter 2022: ”Vi är inte färdiga än antar jag”Brand logo
Här är de vinnande rekryterna i Elitstyrkans hemligheter 2022: ”Vi är inte färdiga än antar jag”

TV4-programmet Elitstyrkans hemligheter hade premiär förra året. Det blev snabbt omtyckt hos svenska folket och vann även pris på Kristallen samma år.

I tävlingsprogrammet går 18 deltagare igenom tuffa utmaningar under ledning av fyra före detta elitsoldater.

I den säsong två av Elitstyrkans hemligheter så har tittarna fått följa med på en resa fylld av starka känslor, där deltagarna har pressats till sina bristningsgräns – både fysiskt och psykiskt.

Därför känner ni igen vinnaren Fredrik Bergfeldt

En av deltagarna i säsong 2 av Elitstyrkans hemligheter är Fredrik Bergfeldt, 30. Fredrik Bergfeldt bor i Göteborg, och när han inte tävlar i Elitstyrkans hemligheter så arbetar han som civilingenjör.

Han är en av 3500 sökande som blev antagen – och är dessutom lillebror till journalisten och programledaren Carina Bergfeldts, 41. Inför gårdagens final av Elitstyrkans hemligheter skrev Carina om sina känslor inför det på sin Instagram:

”Nu finns det ju såklart många andra bra realityprogram också, men just i kväll sänds sista delen av Elitstyrkans hemligheter och jag är så stolt över min lillebror @fbergfeldt att han tog sig hela vägen till det sista avsnittet. Hur det går får ni se ikväll, eller på en fiendeplayapp redan nu.”


”Gråt av lycka”

I gårdagens final av Elitstyrkans hemligheter 2022 vann Fredrik Bergfeldt programmets tillsammans med Stephanie Pizzignacco.

– Jag brukar säga att jag mår fantastiskt, men nu mår jag otroligt bra. Jag tvivlade aldrig på mig själv i det här, säger Fredrik Bergfeldt i programmet.

På sin Instagram skriver Fredrik Bergfeldt kort efter han och Stephanie Pizzignacco stod som vinnare:

”Gråt av lycka, tillsammans med "den tuffaste lilla person jag vet", att få stå där i slutet med @stephaniepizzignacco kändes fantastiskt! Detta äventyr var bland det roligaste jag gjort! Hade gärna gjort om det”

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons