Carina Berg om insikten – efter sonen Holgers ärliga ord

Carina Berg om insikten – efter 9-åriga sonen Holgers ärliga ord

Carina Bergs äldste son Holger som hon har tillsammans med Kristian Luuk är en riktigt ärlig grabb, ibland kanske lite för ärlig enligt mamman själv.
I podcasten Gynning och Berg hittar sig själva berättar nu Carina om Holgers senaste ord, som hon själv kallar för en förolämpning.

I slutet av år 2019 avslöjade tv-profilen Carina Berg, 41, och maken Erik Berg, fd. Johansson, 31, att de blivit föräldrar.

Parets kärleksresa har gått som på räls och de har nu gift sig, skaffat sig en drömkåk och har nu lilla Otto ihop.

Carina Berg och Erik Berg

FOTO: TT

Huvudtrosan och multi-Gumpan

Carina Berg har sedan tidigare sonen Holger, 9, ihop med ex-maken Kristian Luuk, 53. Och i avsnittet ”Huvudtrosan och multi-Gumpan” av Carinas och vapendragaren Carolina Gynnings podcast Gynning och Berg hittar sig själva, så avslöjar Carina hur tufft det kan vara att bemöta ärligheten från sin äldste son.

I poddavsnittet berättar Carina Berg för lyssnarna att Carolina Gynning känner en större rädsla över att bli ful än över döden. De pratar om ett fysiskt förfall ur ett ”fåfängt” perspektiv, vilket lyssnarna kan ta med en nypa salt. Men samtalet leder in Carina till något som sonen Holger påpekat häromdagen.

– Jag fick en sån jävla förolämpning av min son, berättar Carina i podden samtidigt som hon poängterar att han som vanligt inte menar något illa. Hon fortsätter:

– Han har ju sagt såhär ‘Åh din rumpa är som Snorlax mage och den är så gosig och mjuk’.

”Dina hälar är som chips”

Men det nya påpekandet om Carina Bergs yttre var inget som fick henne att bli direkt överlycklig.

– Nu sa han: ‘Mamma, dina hälar är som chips’. Så jävla äckligt!, säger Carina och fortsätter:

– Stackars min make, där går han runt med en fjällvårtetäckt chipshälad kärr.

Carolina Gynning fyller då i att Carinas kille är både ”ung och snygg”.

Carina Berg och Carolina Gynning, 2008

Carina Berg och Carolina Gynning har hållit ihop länge. Här är de programledare för TV4:s tv-program “Stjärnor på is” år 2008. FOTO: Jurek Holzer/TT

Carina Berg berättar då med en fantastisk insikt, att maken Erik är så nöjd med henne ändå – för att hon helt enkelt är så rasande rolig, något som många helt klart är beredda att hålla med om!

– Jag är så kul! Och snäll! Allt annat skiter sig ju, kroppen skiter sig. Så det är ju bättre att satsa på någon som är kul och snäll, avslutar Carina Berg.

FOTO: Ola Axman/TT, Karin Törnblom/TT