LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carina Berg om graviditeten – starka orden efter familjelyckan

03 dec, 2022 
Felicia Hovryd
Carina Berg
Carina Berg och maken Erik Berg har barnen Otto och Juno.
Nu berättar Carina om den stora familjelyckan!
Annons
Daniel Paris och Carina Bergs relation: "Stalkeraktigt"Brand logo
Daniel Paris och Carina Bergs relation: "Stalkeraktigt"

Programledaren Carina Berg, 45, och fotbollsspelaren Erik Berg, 33, gifte sig vintern 2018 och ett år senare föddes sonen Otto, 2.

Carina har sedan tidigare sonen Holger, 12, tillsammans med ex-maken Kristian Luuk, 56. Men när hon och maken Erik försökte bli gravida blev det en tuff kamp, något som Carina har varit väldigt öppen med och även gjort tv-serien, Var fan är storken?, om just IVF och ofrivillig barnlöshet, om.

I mars 2021 blev Carina och Erik föräldrar igen när dottern Juno, 1, kom till världen.

Carina Berg: ”Fick inte ta fler sms-lån”

När Carina gästade Nemo Hedéns, 35, podcast, Nemo möter en vän, berättade hon att tanken på att det skulle bli fler barn inte fanns.

– Nej! Det här var ju fem IVF-försök som till slut ledde fram till Otto och det är ju typ det tyngsta jag varit med om, säger Carina.

Men även om det inte hade gått så skulle hon fortsätta försöka in i det sista.

– Tills de hade sparkat ut mig därifrån och jag inte fick ta fler sms-lån. Det jag menar är att jag hade lagt alla mina besparingar och sen hade jag börjat låna pengar som hade behövts, det hade inte funnits något stopp. Till slut säger de ju ”Vi kan inte ta emot dina pengar för det är oetiskt av oss för det här kommer inte bli något”. Jag sa till Erik att ”Vi kör så länge vi får”, berättar hon i podden.

Carina Bergs stora familjelycka – nya barnbeskedet

I podden frågar Nemo vad föräldraskap betyder för Carina och efter att ha kämpat med att bli gravid är att få bli förälder väldigt stort.

– Det är det bästa jag varit med om, det är också något helt otroligt för mig som har fått barn så himla sent. Det är svinstort!, säger Carina.

Men när Nemo ställer frågan om Carina och Erik vill ha fler barn säger hon att familjen inte kommer växa.

– Nej, men gud vi är klara! Jag är ju 45, jag är så jävla nöjd. Man ska inte gapa efter mycket här i livet, fast det har jag gjort.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons