LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Carina Berg och Kristian Luuks son Holger dyker upp på ny bild

22 nov, 2023 
Carina Berg har tre barn. De två yngsta barnen syns ofta i hennes sociala medier. Men sonen Holger, som hon har tillsammans med Kristian Luuk, syns desto mer sällan.
Så här ser Holger ut idag!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg bjuder på sin värsta ovana – missen med makenBrand logo
Carina Berg bjuder på sin värsta ovana – missen med maken

Carina Berg, 45, har tre barn. Sonen Holger, 14, fick hon tillsammans med ex-maken Kristian Luuk, 57. Carina har även barnen Otto, 4, och Juno, 2, tillsammans med nuvarande maken Erik Berg, 34.

De yngre barnen syns lite titt som tätt på Carinas sociala medier men det är desto mer sällan vi får se en skymt av Holger. Trots att Holger har två föräldrar som båda är välkända för svenska folket så har han aldrig synts till i rampljuset. Varken på premiärer eller Instagram-uppdateringar syns sonen till och så har det varit hela hans uppväxt.

Carina Berg visar upp sonen Holger

Carina har tidigare förklarat i en kommentar vad det beror på att Holger nästan aldrig syns till på bilder med syskonen.

”Har 1000 bilder men storebror jobbar inte insta”, skrev hon då.

Annons

Men kanske är det så att Holger nu börjat "jobba insta", för under tisdagen dök plötsligt en bild upp på Carinas Instagram story. Programledaren och sonen Holger hade fått tillbringa en härlig dag på stan – som klarade sig helt utan pinsamheter från Carinas sida.

”Fick hänga med tonåringen hela eftermiddagen. Och jag var inte pinsam en enda gång. Inte ens när jag ville prova skor och expediten pratade engelska och jag svarade på mammaengelska. En bra dag.”, skriver Carina till bilden på henne och Holger.

Carina Berg om händelsen med sonen Holger

Vid sidan av alla tv-uppdrag driver Carina podden Gynning & Berg – hittar sig själva och där brukar faktiskt Holger komma på tal.

– Jag har upptäckt en annan sak hos mig själv som bara blir värre med åldern, en grej som jag förut tyckte var irriterande med mina föräldrar. Det här med att man delar med sig av alldeles för mycket saker till människor man periferar, sa Carina och fortsatte:

– Det är tur ibland att jag har med Holger för jag ser ju på hans face att så här ”håll käften”.

CARINA BERG

FOTO: Roja Studios, Instagram

Annons