LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carina Berg i tårar i Bergs drömkåk – efter sonen Ottos födsel

13 okt, 2020 
Carina Berg i tårar
Carina Berg och maken Erik blev föräldrar till sitt första gemensamma barn i vintras.
I säsongspremiären av Bergs drömkåk åker paret ut till sin sommarstuga med sonen – vilket blir en känslosam stund för Carina.
– Jag är så lycklig och lättad, säger hon i programmet.
Annons
Carina Berg i tårar i Bergs drömkåk – efter sonen Ottos födselBrand logo
Carina Berg i tårar i Bergs drömkåk – efter sonen Ottos födsel

Det var i augusti 2019 som tv-profilen Carina Berg, 42, avslöjade att hon och maken Erik Berg, 31, väntade sitt första gemensamma barn. Carina har sonen Holger sedan ett tidigare äktenskap, men fick en ny barnlängtan efter att ha gift sig med sin stora kärlek.

I samma veva som graviditeten offentliggjordes valde Carina att öppenhjärtigt berätta om sin och makens tuffa resa dit.

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skrev Carina Berg på Instagram då.

Erik Bergs stöd till Carina

I podcasten Gynning & Berg hittar sig själva har tv-profilen förklarat att hon drabbats av flera missfall genom åren och att det aldrig var en självklarhet att bli gravid. För att öka sina chanser tog Carina hjälp av hormonbehandlingar och maken Erik stöttade henne genom allt.

– Han har bara stått bredvid och klappat på mig och kramat mig i den här hormon-bergochdalbanan, sa Carina i ett avsnitt av podden.

Annons

När sonen Otto föddes i december var lycka såklart total. Carina delar flitigt med sig av deras liv tillsammans i sociala medier och det verkar onekligen som att hon och Erik trivs bra som småbarnsföräldrar.

Carina Bergs tårar i programmet

Att flytta ihop, gifta sig och skaffa barn är inte det enda makarna Berg har hunnit med sedan de blev ett par för tre år sedan. De har även köpt ett sommarhus ihop och renoveringen av detta har Kanal 5-tittarna kunnat följa i realityserien Bergs drömkåk.

Den första säsongen blev en dundersuccé och därför kom det inte som en chock att det blir en andra omgång av programmet.

I säsongens första avsnitt, som släpps på Dplay under tisdagen, beger sig Carina och Erik ut till sommarstugan med sonen Otto. Detta blir en känslosam stund för Carina.

– Jag har varit så glad att jag fick bli mamma igen. Att vi skulle få bli föräldrar. Ibland kändes det som att vi skulle få förhålla oss till en annan verklighet eftersom det var lite svårt att få till honom. Det känns helt sjukt att han är här. Jag är så lycklig och lättad, säger Carina Berg med tårar i ögonen.

Avsnitt 1-2 av Bergs drömkåk publiceras exklusivt på Dplay tisdag 13 oktober. Säsongen visas på Kanal 5 med start tisdag 27 oktober.

FOTO: Dplay

Annons