Carina Berg är gravid – första orden om lyckan med maken Erik Berg

Carina Berg och maken Erik

Carina Berg och Erik Berg väntar sitt andra gemensamma barn.
Det avslöjar nu makarna i ett inlägg på Instagram.
Lilla älskling. Välkommen till oss när du är färdigbakad till våren”, skriver Carina.

Makarna Carina Berg och Erik Berg väntar sitt andra gemensamma barn. I ett inlägg på Instagram delar de nu med sig av den stora lyckan. Paret har sedan tidigare den gemensamma sonen Otto.

Det var i augusti 2019 som Carina och Erik avslöjade att de väntade sitt första gemensamma barn tillsammans. I samma veva som graviditeten offentliggjordes valde Carina att öppenhjärtigt berätta om sin och makens tuffa resa dit. Makarna hade nämligen kämpat ett bra tag för att bli gravida och Carina hade även drabbats av missfall. Men tillslut blev drömmen sann och sonen Otto kom till världen i december förra året.

Carina och Erik Berg

Foto: Henrik Montgomery/TT

Carina Berg är gravid igen – tio månader efter sonens födsel

Sedan dess har de flitigt visat upp sin stora familjelycka på sociala medier. Dessutom har paret sin egna tv-serie Bergs drömkåk som just nu är aktuell med en andra säsong.

Nu ska alltså Carina och Erik få lyckan att bli föräldrar igen. Det är till en bild på sig och maken som Carina nu avslöjar den stora nyheten.

”Lilla älskling. Välkommen till oss när du är färdigbakad till våren. Vi är fyra lyckliga och väldans glatt överraskade familjemedlemmar som väntar på dig med massa kärlek och gos”, skriver Carina på Instagram.

Carina har även sonen Holger,10, sedan ett tidigare äktenskap med tv-profilen Kristian Luuk.

Erik Bergs egna ord om stora familjelyckan

Under tisdagsmorgonen medverkade makarna Berg i Nyhetsmorgon där de bland annat berättade om den andra säsongen av sitt tv-program. Men vad som även kom på tal var hur Erik tycker det har varit att ta sig ann papparollen.

Efter att fått frågan berättade han om glädjen över att bildat familj med kärleken Carina.

– Jag älskar det. Det är en superhärlig roll. Jag tycker att det varit fantastiskt det här tio månaderna. Jag har gått upp lite tidigare och sovit lite sämre men jag har varit mycket gladare, sa Erik Berg i programmet.

Nu regnar det in gratulationshälsningar till paret under bilden där den nya familjemedlemmen avslöjats.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Carina Berg i tårar i Bergs drömkåk – efter sonen Ottos födsel

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jonas Ekströmer/TT