LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carin da Silvas oväntade relation till Sofia Geite – okända kopplingen

04 jan, 2021 
Sofia Geite och Carin da Silva
Foto: TV4/TT
Carin da Silva och Sofia Geite har en nära relation till varandra, dock inte via arbetet på TV4.
I en intervju med Hänt avslöjar nu Carin deras okända koppling.
Annons
Carin da Silvas avslöjande om äktenskapet med NiklasBrand logo
Carin da Silvas avslöjande om äktenskapet med Niklas

Carin da Silva, 36, blev ett välkänt ansikte för det svenska folket genom sin medverkan i TV4:s Let’s dance. Under flera säsonger fick vi se henne lära kända profiler att dansa innan hon gick över till att jobba som hallåa på kanalen.

Idag lever hon och familjen i Bryssel, främst arbetar Carin med sina sociala medier. På grund av pandemin har hennes tv-arbete blivit lidande, genom att inte kunna resa fram och tillbaka mellan Bryssel och Sverige har inspelningar behövts ställas in.

Carin da Silvas relation till TV4-kollegorna idag

Någon annan som vi ofta ser på tv-rutan är Sofia Geite, 37, som bland annat lett program som Nyhetsmorgon och Efter fem. Sofia och Carin har egentligen inte arbetet ihop på kanalen, trots detta har de en nära relation till varandra berättar nu Carin i en intervju med Hänt.

– Sofia Geite som jobbar på TV4 Nyheterna, hon är en av mina bästa vänner. Så jag har absolut kontakt med folk än idag, säger Carin.

Annons

Det är inte bara Sofia som Carin är mån om att hålla kontakten med efter TV4-tiden. Då hon glatt ser tillbaka på arbetsplatsen och de tidigare kollegorna, finns många nära och kära som än idag är vänner till henne.

– I och med att jag jobbade som hallåa i så många år så var man ju i huset. Det är liksom inte så stort så man lärde känna folk. Och i och med Let's dance, även om jag inte var med och dansade sen så körde jag som hallåa därifrån och jag var ofta på sändningarna och så där föra att jag tyckte det var roligt då man kände alla.

Oväntade kopplingen – så känner Sofia och Carin varandra

Vänskapen med Sofia Geite uppkom däremot inte genom TV4-arbetet, istället korsades deras vägar på ett helt annat sätt.

– Det sjuka är att vi hamnade i samma mammagrupp, våra äldsta barn är lika gamla. Det skiljer bara tre veckor mellan dem så vi hamnade i samma mammagrupp. Då jobbade hon på lokala nyheterna, så båda var på TV4 men vi hade inte stött på varandra. Hon var på nyhetssidan och jag var på nöjessidan så vi hade aldrig jobbat med varandra men sen efter det så sprang man ju runt i korridorerna tillsammans, alltså efter att vi hade lärt känna varandra via mammagruppen, säger Carin.

För tillfället kan Sofia och Carin inte ses, eftersom de inte lever i samma land. Detta har dock inte stoppat dem från att finna nya sätt att fortsätta arbeta på sin vänskap.

– Vi har Facetime-träffar så vi träffas över ett glas vin ibland.

Annons