LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carin da Silvas familjelycka – nu väller gratulationerna in

05 okt, 2022 
Carin Da silva
Carin da Silva blev känd genom Let's dance och har sedan dess fångat mångas hjärtan.
Men nu visar hon upp familjelyckan som får följarna att jubla.
”Vi älskar dig”, skriver Carin.
Annons
Carin da Silva om flytten från BrysselBrand logo
Carin da Silva om flytten från Bryssel

Carin da Silva blev en folkkär person i och med hennes framgång i Let's dance för flera år sedan. Och hon arbetar idag som dansare, sångerska och programledare.

Men förra året fick hennes make Niklas Persson, 43, ett erbjudande om att börja jobba i Bryssel, så Carin samt barnen Theo och Max följde givetvis med till Belgien. Vi har dessutom kunnat ta del av familjelivet på sociala medier då Carin är flitig på att dela med sig av livets alla delar.

Och så även denna gång, nu visar hon upp familjelyckan och gratulationerna väller in!

Carin da Silva om tillvaron i Bryssel med familjen

Carin har i en tidigare intervju med Hänt berättat om sin vardag i Bryssel. Och även om vardagen flyter på så är det värsta med att bo utomlands just saknaden till sina nära och kära förklarade hon.

Annons

– Det sämsta är också att man är så långt bort från vänner och familj så det är jobbigt när de har det svårt, jag har en nära vän vars pappa precis gått bort och man vill liksom kunna vara där och stötta och det kan man tyvärr inte när man bor här, sa Carin då.

Barnen har också nu vant sig vid Bryssel.

– Jag tror att de är ganska inställda på det , de har väldigt lätt för förändring vilket är skönt för det är inte alla barn som har det men de är pigga på äventyr så de är med på det mesta och vi har sagt att tanken är att vi ska flytta tillbaka men man vet aldrig och de är såhär ”okej vi får se vad som händer”, det är skönt.

Carin da Silvas familjelycka – gratulationerna väller in

Carin är som tidigare nämt flitig på Instagram och nu visar hon upp lyckan för sin son Max. Han fyller nämligen år och hyllas av följarna!

”Älskade Max 6 år idag! Glad, sprallig, rolig, tokig, galen, pratglad, energifylld, snäll, smart och temperamentsfull. Ja det är bara några ord som beskriver dig.Tänk vad livet hade varit tråkigt utan dig.Vi älskar dig över allt annat på denna jord. Grattis på födelsedagen”, skriver Carin på Instagram.

Följarna gratulerar nu Max på födelsedagen.

”Stort grattis på födelsedagen Max”, skriver en följare.

”Grattis”, hälsar en annan.

”Grattis till fina Max”, skriver en tredje.

FOTO: TT

Annons