ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carin da Silva om stora sorgen – efter tunga dödsbeskedet: ”Svårt..”

13 sep, 2022 
André Färnsveden
Jennifer Iversen
Carin Da Silva
Den senaste tiden har Carin da Silva bott i Bryssel.
Nu avslöjar hon sina planer om att återvända till Sverige och talar ut om ett dödsbesked.
Läs mer här!
Annons
Carin da Silvas tuffa besked: “Kan inte vara närvarande”Brand logo
Carin da Silvas tuffa besked: “Kan inte vara närvarande”

Carin da Silva, 37, började karriären som dansare och gjorde tre säsonger av succéprogrammet Let's Dance. Hon har även varit programledare för Förkväll på TV4 och var en av tre bisittare i Adam Alsings program #Adamlive med Daniel Breitholtz, 44.

Men den senaste tiden har Carin jobbat med sin framgångsrika podd, Våra sanningar med Vivi och Carin, som hon gör tillsammans med Vivi Wallin, 45. Förutom det har hon även en egen blogg där hon uppdaterar sina följare om sitt vardagsliv.

Carin da Silvas flytt – därför bor familjen i Bryssel

Carin är gift med maken Niklas Persson, 43, sedan 2009. De har även två barn ihop, sönerna Theo och Max. Tidigare bodde familjen i Stockholm men flyttade till Bryssel efter att Niklas fick ett jobberbjudande.

Annons

Eftersom Carin har möjligheten att jobba på distans hade hon inga problem med att flytta med men familjens plan är att återvända när Niklas går ut om två år.

– Vi har sommarhus på Österlen så det är vår Sverigebostad om man säger så, så det är dit vi åker vilket är ganska smidigt i och med att det är södra Sverige. Då är det inte lika långt som om vi skulle åka till Stockholm varje gång, säger Carin till Hänt och fortsätter:

– Och min mans kontrakt går ut om två år och då är tanken att vi ska flytta till Stockholm. Men vad vet aldrig, jag har ju börjat få smak på det här livet så att vi får se.

Carin da Silva om dödsfallet – nära vännens pappa gick bort

Även om Carin stormtrivs i Bryssel så finns det saker som hon saknar med Sverige. Hon berättar att hon nu är långt från familj och vänner, och inte har möjligheten att finnas där för dem i tuffa tider.

Annons

– Det sämsta är också att man är så långt bort från vänner och familj så det är jobbigt när de har det svårt, jag har en nära vän vars pappa precis gått bort och man vill liksom kunna vara där och stötta och det kan man tyvärr inte när man bor här, säger Carin till Hänt.

Carin har sina två barn i Bryssel, och oavsett om hon väljer att stanna i Belgien eller flytta hem, tror hon barnen kommer att acceptera beslutet.

– Jag tror att de är ganska inställda på det , de har väldigt lätt för förändring vilket är skönt för det är inte alla barn som har det men de är pigga på äventyr så de är med på det mesta och vi har sagt att tanken är att vi ska flytta tillbaka men man vet aldrig och de är såhär ”okej vi får se vad som händer”, det är skönt.

FOTO: TV4

Annons