LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carin da Silvas chock – efter maken Niklas upptäckt

03 okt, 2020 
Carin da Silva och maken Niklas
Carin da Silvas make Niklas gjorde plötsligt en upptäckt som skapade staka känslor hos tv-profilen.
Nu berättar hon om händelsen som fick henne att häpna.
Helt galet”, skriver Carin på sin blogg.
Annons
Carin da Silvas livsförändring: “Känns märkligt”Brand logo
Carin da Silvas livsförändring: “Känns märkligt”

Carin da Silva, 35, blev ett välkänt ansikte för det svenska folket genom sin medverkan i Let’s dance. Under flera säsonger fick vi se henne lära kända profiler att dansa innan hon gick över till att jobba som hallåa på TV4.

Familjelyckan i Bryssel

Carin och hennes familj var tidigare bosatta i Sverige men förra hösten tog hon och maken Niklas da Silva, 40, ett beslut och flyttade till Bryssel i Belgien med barnen Theo och Max.

Familjelivet i den nya hemstaden har gått bra även om det inte kom att bli riktigt som planerat. På grund av den rådande pandemin fick sönerna nämligen inte gå i skolan utan Carin har under våren istället fått hålla i hemundervisning. Men i maj fick Theo och Max äntligen återvända till skolbänken. Carin driver idag en blogg och uppdaterar flitigt på sina sociala medier om familjelivet.

I ett nytt inlägg på bloggen berättar ju Carin att hon varit med om en händelse som fått henne att häpna.

Annons

”Jag var med om det sjukaste idag. Jag kan fortfarande inte tro att det är sant!!”, skriver Carin.

Makens plötsliga upptäckt

Vidare förklarar Carin att hon hade lagt ner sina ringar i en väska då hon och Theo nyligen var och badade. Dagen därpå hade hon använd samma väska under en promenad.

”På kvällen undrade Niklas varför mina ringar låg på golvet i hallen…. Jag hade glömt att stänga dragkedjan och alla ringar hade ramlat ut. Efter lite letande bland skorna hittade jag dem…..alla utom en!!!”, skriver Carin och fortsätter:

”Min ring som min mamma fick av min pappa när jag föddes och som sedan jag fick av mamma när Theo föddes”.

Paret la sitt fulla fokus på att leta efter ringen men ingenstans kunde de finna den. Carin hade till och med börjat ge upp hoppet, när hon plötsligt såg en lapp uppsatt.

När jag skulle hoppa in i bilen efter min promenad så såg jag den här lappen.

”Det står att man har hittat en ring och den återfås mot beskrivning. Jag ringde direkt och beskrev hur min ring såg ut och det var den han hade hittat!!! Helt galet!! Jag åkte dit direkt och hämtade den. Som tack fick han en fin flaska champagne!!!”, skriver Carin.

”Ringen har nog inget jättevärde men det emotionella värdet den har är ovärderligt!!!”

Annons