LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carin da Silvas kamp med sonen Max efter olyckan

30 jul, 2020 
Carin Da Silva
Carin da Silvas yngsta son var nyligen med om en dramatisk händelse.
Nu öppnar tv-profilen upp om sonens starka reaktion efter maken Niklas drag.
Annons
Carin da Silvas livsförändring: “Känns märkligt”Brand logo
Carin da Silvas livsförändring: “Känns märkligt”

Carin da Silva, 35, blev ett välkänt ansikte för svenska folket genom sin medverkan i Let’s dance. I flera år fick vi se henne lära kända profiler att dansa innan hon gick över till att jobba som hallåa på TV4.

Stora familjelyckan i Belgien

I höstas bestämde sig Carin och maken Niklas da Silva, 40, för att göra en stor livsförändring. Efter att Niklas fått ett jobberbjudande i Bryssel flyttade paret till Belgien tillsammans med sönerna Theo och Max.

Familjen har visat sig trivas bra i sin nya hemstad trots att den första tiden inte blev som planerat. På grund av pandemin fick sönerna nämligen inte gå till skolan utan Carin har under våren fått hålla i hemundervisning. Men i maj hävdes flera restriktioner i Bryssel och sönerna fick då återvända till skolbänken.

Familjen har under våren även tagit ett stort beslut och utökat familjen. Det var genom ett inlägg på sin blogg som Carin avslöjade att familjen skulle skaffa hundvalp. Sedan dess har hon flitigt delat med sig av bilder på familjens senaste tillskott.

Annons

Alltså den här killen!!! Jag är högt över öronen förälskad”, skrev Carin till en bild på valpen härom veckan.

Dramatiska vändningen

Men det har inte bara varit glada stunder för familjen under sommaren. Sonen Max råkade nämligen ut för en olycka tidigare i juli.

”Vilken jä*la start på sommarlovet!! Gips i 3-4 veckor. Han trillade ner från en stol, landade på armen och fick en liten liten spricka i armbågen. Men han har inte ont nu och har varit sååååå himla duktig!!! Världens bästa Max!!!”, skrev då Carin i ett inlägg på Instagram.

Sonens starka reaktion

Familjen da Silva befinner sig nu i Sverige för semester men även om sonens arm har läkt så visar sig den senaste tiden varit tuff. På sin blogg skriver nu Carin om händelsen med familjen som slutade i tårar.

”I måndags fick Max äntligen ta av sitt gips. Då hade han haft det i 3 veckor. Vi trodde att han skulle vilja ta av det direkt när han vaknade men så blev det verkligen inte…Han sköt upp det hela tiden”, skriver Carin och fortsätter:

”När Niklas väl fick klippa upp det grät och skrek han som en stucken gris. Vi tror att han var rädd för att han skulle ha gjort något fel och därför vara tvungen att lägga nytt gips igen. Lilla gubben!!”.

Efter att maken tillslut fått av gipset och sonen vågat röra armen igen kunde familjen fortsätta sin semester med glada miner.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons