TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Camille Rowe pekas ut som Alexander Skarsgårds nya flickvän

22 aug, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Victoria's Secret-modellen Camille Rowe pekas nu ut som Alexander Skarsgårds nya flickvän.
Victoria's Secret-modellen Camille Rowe pekas nu ut som Alexander Skarsgårds nya flickvän.
Annons

Tidigare i somras ryktades det om att True blood-stjärnan Alexander Skarsgård, 41, fallit för sin motspelerska i filmen Flarsky, skådespelerskan Charlize Theron, 43.

Men det var då.

Nu sägs det att den svenska skådishunken har funnit kärleken i en Victoria’s Secret-modell, 28-åriga Camille Rowe!

Camille Rowe var tidigare tillsammans med One direction-sångaren Harry Styles, 24, men paret bröt upp i år och då ska Camille Rowe och Alexander Skarsgård ha funnit varandra!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Camille och Alexander har dejtat varandra i hemlighet i några veckor nu, sa en källa till den brittiska tidningen The Sun i juli.

Sedan dess ska Victoria’s Secret-modellen och svenskens känslor för varandra bara blivit hetare.

Paret träffades när de plåtades tillsammans inför en reklamkampanj början av året. Då var Camille Rowe fortfarande tillsammans med Harry Styles.

– Hon var bara vän med honom till en början, men efter att det tog slut med Harry Styles, kom de närmre varandra, säger uppgiftslämnaren och fortsätter berätta att Alexander Skarsgård och Camille Rowe redan visar sin kärlek öppet:

Annons

– De var på en basketmatch när hon satt i hans knä och de kysstes mycket.

Det som gör det hela extra prekärt är att Alexander Skarsgårds exflickvän Alexa Chung, 34, var den som introducerade Camille Rowe och Harry Styles för varandra, vilket gör hennes relation med Alexander Skarsgård en aning spänd…

– Det är inte en ideal situation för någon av dem på grund av Alexa. Även om de nu bara är vänner är det lite konstigt, förklarar uppgiftslämnaren och säger att Alexander Skarsgård och Camille Rowe nu skyndar långsamt.

– De vill bara se hur det går, utan att sätta någon press på det.

Alexander Skarsgård är inte den första vampyrskådisen Camille Rowe dejtar. Hon har tidigare kopplats ihop med Robert Pattinson, 32, som spelar vampyren Edward Cullen i Twilight-filmerna.

Spana in Alexander Skarsgårds nya flickvän här:

FOTO: IBL

Annons