LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bill Skarsgård bekräftar: Ska få barn med Morbergs dotter

20 jul, 2018 
Malin Ljung
Hurra! Bill Skarsgård och kärleken Alida Morberg ska bli föräldrar. Nu bekräftar han att de väntar barn.
Annons

Skådespelaren Bill Skarsgård, 27, ska bli pappa tillsammans med flickvännen Alida Morberg, 33. Det bekräftar han för Aftonbladet samtidigt som han säger att det är “så privat” att han inte vill säga mer. Enligt uppgifter till tidningen så väntas dock parets första barn att födas senare i sommar.

Blivande farfar Stellan Skarsgård, 67, har dock varit mer frispråkig när tidningen träffat honom och bekräftat att han ska få ett andra barnbarn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har åtta barn och ett barnbarn och nu ska jag få ett till. Det känns jättekul, säger han.

Alida Morberg är även hon skådespelare, och om efternamnet klingar välbekant beror det på att hon är dotter till tv-kocken och skådespelaren Per Morberg, 58.

I höstas bekräftade Bill Skarsgård att han och Alida letade efter en gemensam lägenhet i Stockholm och han var redo att lämna USA bakom sig där han bott i flera år. Bill har bott och arbetat i USA sedan han som 21-årig fick huvudrollen i skräckserien ”Hemlock Grove”. Men trots alla år i Hollywood har han inte fått något riktigt hem där.

Annons

– Jag och min tjej tittar på lägenhet i Stockholm. Sen vet jag inte om jag kommer att bo i den lägenheten så mycket, säger Bill Skarsgård i podcasten "Värvet". Han fortsätter:

– Jag äger ingenting just nu och har i princip aldrig riktigt ägt någonting heller, så jag känner att det är dags att köpa någonting. Och Stockholm kommer alltid att vara hemma, tror jag, för mig. Även om jag bor någon annanstans eller vad det än är, jag kommer ju hem till Stockholm fortfarande.

Stort grattis Bill och Alida önskar vi på Hänt!

FOTO: Ibl

Annons