LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Camilla Läckberg har sökt vård efter kollapsen – erkänt allt för barnen

15 maj, 2024 
Camilla Läckberg har känt sig orkeslös den senaste tiden – vilket lett till att hon behövt ta ett snack med barnen.
– Jag mår väldigt dåligt, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Henrik Fexeus om varför han och Camilla Läckberg gått skilda vägarBrand logo
Henrik Fexeus om varför han och Camilla Läckberg gått skilda vägar

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 48, lever lyckligt ihop med maken och den tidigare MMA-boxaren Simon Sköld, 38. Paret har en gemensam dotter; Polly, 7, och Camillas tidigare barn Charlie, Meja och Wille.

Familjen bor till vardags i en villa i Enskede men har även ett flott landställe i Tyresö, Villa Lumos. De har även en lyxvilla i Alicante, som de ganska nyligen köpte spontant.

”Äntligen kan vi berätta! Jag och Simon Sköld har köpt hus i Spanien! (swipa) Idag flyttade vi in i vårt underbara hus i Alicante, som vi kommer börja med att fira jul och nyår i med familjen.”, skrev Camilla om husköpet.

Camilla Läckberg om måendet – samtalet med barnen

I en ny intervju med Hemmets Journal berättar Camilla om en konstant utmattning, hjärndimma och hur hon känt sig alltmer deppig.

Annons

– Det var en förlamande trötthet. Jag glömde saker hela tiden och hade svårt att samla tankarna. Jag har knappt orkat resa mig från soffan för att hämta något på övervåningen. Den utmaningen har helt enkelt känts alldeles övermäktig. Jag var helt desperat och tappade hela min livsglädje. Jag minns hur jag satt med barnen och sa rakt ut: “Jag är ledsen att jag är så tråkig och bara sitter som en amöba i soffan, men jag mår väldigt dåligt”, säger hon till tidningen.

Det hela fick snart sin förklaring. När situationen var som allra värst fick Camilla östrogen-spray och nu tycker hon att det börjar ge effekt.

– Kanske är det placebo, men jag känner mig lite piggare och klarare i huvudet. Jag hade ingen aning om att för-klimakteriet kunde påverka så mycket.

Camilla Läckberg om att få grått hår

Något som också är vanligt när man är i Camillas ålder är att det kan komma fram lite gråa hårstrån. Detta är något som Camilla anammat helt.

”Varje gång jag lägger upp en bild med uppsatt hår får jag frågan vart mitt gråa hår tog vägen. Grejen är dock att mitt underhår fortfarande är mörkt. BAngs by Marre bleker håret för att skynda på processen mot grått, men blekning sliter på håret därför sparar jag underhåret, och blekningen sker också gradvis.”, har Camilla förklarat i ett inlägg på Instagram.

FOTO: Robin Lorentz Allard / Aftonbladet / TT

Annons