LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Camilla Läckberg om utseendehetsen för barnen: ”Aldrig pratat bantning”

22 jan, 2024 
Camilla Läckberg har tidigare berättat om hur hon handskats med kropphets.
Nu berättar hon om hur det kan påverka hennes barn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns ZelmerlöwBrand logo
Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns Zelmerlöw

Författaren Camilla Läckberg, 48, lever lyckligt ihop med maken och den tidigare MMA-boxaren Simon Sköld, 38. Paret har deras gemensamma dotter Polly, 7, och Camillas tidigare barn Charlie, Meja och Wille.

När Camilla nu gästar podcasten Frågan Är... med Andra & Katia som drivs av Katia Mosally och Andra Farhad berättar hon om hur utseendehets kan påverka hennes barn.

Camilla Läckberg om sina barns tankar på utseendet: ”Har aldrig pratat om de”

Andra passar på att fråga Camilla:

– Men hur är dina barn? Tänker de lika mycket på utseende?

– Nej... Det är svårt att säga om de någonstans kanske ändå gör det utan att jag märker det. Men med den lilla brasklappen så tror jag faktiskt inte det. Jag upplever det inte så, förklarar författaren och fortsätter:

Annons

– Jag har ju min äldsta dotter som är 19 år som jag upplever som otroligt säker i sig själv och väldigt trygg med vem hon är. Jag är så lycklig över det, och jag har ju medvetet försökt att inte färga mina barn med mina nojor. Jag har aldrig pratat bantning hemma. Jag har aldrig pratat om de här sakerna.

Camilla Läckberg om att inte prata om sina osäkerheter med sina barn: ”Lite förvånade”

Camilla förklarar att barnen till och med kan bli chockade av att höra henne prata om kropp och utseende i offentliga sammanhang. Då hon själv aldrig pratar om det hemma.

– Det här är nog det första som de hör om det, om de har lyssnat på mitt sommarprat och så där. De är nog snarare lite förvånade, för jag har hållit det väldigt väldigt mycket utanför deras sfär. Just för att de inte ska få det med sig.

– Men tror du att... Man är så duktig på att dölja det, tror du att de är duktiga på att dölja det från dig?, frågar Katia.

– Det var väl därför jag gjorde den där lilla brasklappen för det är klart att inte jag kan veta vad de tänker egentligen. Men nej, min uppfattning är att de faktiskt är väldigt trygga i vilka de är.

FOTO: Instagram / TV4Play

Annons