ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Simon Skölds ord till Camilla Läckberg – efter uttalandet om vikten

18 dec, 2022 
Camilla Läckberg och Simon Sköld
Camilla Läckberg har öppenhjärtigt berättat om sin allt för ofta taskiga syn på sin kropp.
Nu väljer maken Simon Sköld att säga sitt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Läckbergs spontana husbilsköpBrand logo
Camilla Läckbergs spontana husbilsköp

Författaren Camilla Läckberg publicerade nyligen ett ärligt inlägg på sociala medier om vikthetsen och relationen till sin kropp. Hennes uttalande har skapat en mängd reaktioner – där flera av hennes följare känner igen sig.

Nu väljer Camilla Läckbergs make Simon Sköld att säga sitt och hylla sin hustru för den hon är.

Läckberg: ”Lider av mina extrakilon. Jag vill inte synas på bild med dem”

I Camillas Instagram-inlägg skriver författaren att hon för ett par år sedan gick upp i vikt på grund av en stressad situation. Maten har blivit hennes ”flykt” och ”tröst”, men trots att hon älskar kurvor på andra har hon svårt att omfamna sina egna.

”Så jag lider av mina extrakilon. Jag vill inte synas på bild med dem, jag hör kommentarerna i mitt huvud från ”folk” av dem - och de elaka rösterna - av mig själv, om mig själv - är alltid med mig, alltid närvarande. Det känns jobbigt och utlämnande att skriva det här, men vi kommer inte vidare om vi inte aktivt adresserar det skeva ideal vi kvinnor ska leva upp till, och som jag själv i högsta grad är ofrivillig slav under.”, står det bland annat i inlägget.

Simon Sköld om Camillas syn på sin kropp: ”Alla har olika förutsättningar”

Maken Simon har därefter tillägnat ett inlägg till sin fru och i ett meddelande till Hänt ger Simon sin syn på ämnet.

Annons

”Alla har olika förutsättningar för träning, vi har en genetik som vi föds med och oavsett hur vår kropp ser ut är vi människor med känslor. Att må dåligt över sin kropp är något vi inte ska behöva göra 2022.”

Han fortsätter:

”I decennier har massa ideal på kroppar präglat oss, både tjejer och killar och de måste få ett stop. Träna ska vi göra först och främst för vår hälsa och att kroppen ska hålla och må bra, nu har utseendet hamnat i för stort fokus. Det är min syn på det.”

”Denna kvinna, min fantastiska fru, mamman till våra barn och min bästa vän Hon lägger en stor press på sig att alltid prestera och vikt har varit en nemisis senaste åren pga av mycket jobb, stress och livet har sin egna gång. Jag är otroligt stolt över henne, hon är min Prinsessa (borde vara drottning, vi är gifta) men tycker prinsessa låter finare och jag älskar henne av hela mitt hjärta, du är de finaste i världen Ni är så många som känt igen er i hennes senaste inlägg - Önskar kommande generationer får en hälsosammare syn på sin och andras kroppar”

FOTO: TV4

Annons