Camilla Läckbergs relationsknep med Simon Sköld

Camilla Läckberg och Simon Sköld har varit ett par i flera år.
Nu avslöjar deckardrottningen nya detaljer om relationen – samt deras knep för att hålla kärleken vid liv.

Författaren Camilla Läckberg, 45, och Simon Sköld, 33, träffade varandra för sex år sedan, och de föll då för varandra direkt. Det var i samband med ett pr-möte som Camilla noterade att det satt en kille som föll henne i smaken i rummet. Snabbt började blickas utbytas – något som författaren skrivit om på sin blogg.

”Han hade fantastiska bruna ögon. Och jag tänkte för mig själv att: ja men honom kan ju vara trevligt att titta på under mötet…”, berättade Camilla på sin blogg då.

Sedan gick allt fort framåt. Paret har nu tillsammans dottern Polly och de håller på att renovera ett lyxigt hus.

I en intervju med Hälsoliv berättar nu Camilla mer om relationen med Simon. Hon säger att han är en uppvaktare, som gillar att skämma bort henne.

– Det kommer blommor och choklad. Eller så lagar han burrata med tomat som jag gillar. Han är jätteduktig på det.

Hon säger även att de har en alldeles speciell kemi, som hon inte tror att alla känner till. Bland annat säger hon att det brukar vara hon som vill vara kvar extra länge ute om nätterna och att Simon brukar vara den förnuftiga. Tvärtom vad folk kanske tror, om man bara utgår från deras ålderskillnad.

– Vi har nog en lite annan kemi än folk tror. Jag brukar säga att han är 70 år egentligen och han säger att jag egentligen är 15, 20, så vi möts någonstans på mitten. Han är den ansvarsfulla av oss två, medan jag kan säga: ”Äsch, vi behöver väl inte gå hem än?” Då kan Simon svara: ”Ja, fast klockan sju i morgon ska vi faktiskt…” Han vill ofta lägga sig tidigt. Om vi är borta säger han: ”Stanna du, kom när du kommer, smyg bara så du inte väcker mig.” Det är en härlig dynamik.

Camilla Läckberg och kärleken Simon Sköld.

Väldigt fysiska med varandra

Camilla avslöjar även i intervjun att ett av deras bästa knep är att de är så fysiska med varandra, vilket hon älskar.

– Vi är också väldigt fysiska med varandra. Vi pussar och tar mycket på varandra och sitter nära. Simon är väldigt fysisk och gosig. Det tror jag är sista pusselbiten, så man inte bara blir polare. Det är skitmysigt, men ibland kan det bli varmt och då får han flytta lite längre bort.

FOTO: TT

LÄS OCKSÅ: Här är de nya programledarna för Let's dance