Camilla Läckbergs otäcka skada i Let's dance – berättar nu

Camilla Läckberg dansade på bästa sändningstid på TV4 för åtta år sedan.
Men allt gick inte som en dans på rosor – nu avslöjar hon en otäck olycka som kunde gått riktigt illa.

Succéförfattaren Camilla Läckberg har många strängar på sin lyra. Efter att ha skrivit tio böcker i Fjällbacka-serien kom hon förra året ut med hämndromanen En bur av guld. I år kom även uppföljaren Vingar av silver.

Men Camilla är också en stjärna på dansgolvet. 2012 charmade hon tv-tittarna och juryn i TV4:s populära program Let’s dance där hon och dansaren Kristjan Loouts hamnade på en fjärdeplats.

– Det känns tråkigt, samtidigt känner jag att jag har fått vara med om den här upplevelsen. Jag har fått dansa alla danser utom en, så jag är fantastiskt nöjd, sa hon då.

LÄS MER: Camilla Läckbergs barnbesked med Simon Sköld – efter frågorna

Juryns ordförande Tony Irving var väldigt överraskad av beskedet att författaren fick lämna programmet innan finalen, då han innan omröstningen presenterades gissade på att Anton Hysén skulle bli utröstad.

– Jag är otroligt förvånad. För mig var Camilla självklar i finalen, sa Tony då.

Camilla Läckberg blev då berörd av jury-medlemmens fina ord.

– Jag hade tyckt att det skulle ha varit fantastiskt att stå i final mot Anton, med det är en kombination av jury och tittare som säger sitt.

Läskiga olyckan

Författaren blev så förtjust i att dansa att hon även efter programmet fortsatte att tävlingsdansa och var med i flera tävlingar.

Men något som hon hållit för sig själv är en otroligt läskig sak som hände under Let's dance – som hon berättar om nu.

Det är på sin Instagram som hon har en frågestund och hon får då frågan från en följare vad som är det mest värsta hon varit med om i sitt liv.

Camilla svarar då:

”Bortsett från min pappas död, så skulle jag säga ormcellen på Fångarna på fortet.

Även när min danspartner tappade mig under ett genrep under Let's dance. Var troligen en millisekund ifrån att bryta nacken”, skriver hon.

Läs också: Camilla Läckberg visar upp familjen – nya bilden med äldsta barnen

Läs också: Camilla Läckberg ryter ifrån efter kommentarerna om dottern Polly