ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Camilla Läckberg och Henrik Fexeus bakslag – blir inget: ”Kaos”

04 sep, 2023 
Frida Eklöf
Camilla Läckberg
Camilla Läckberg är just nu aktuell med en ny säsong av tv-serien Strandhotellet och nya boken Mirage.
Men allt är inte guld och gröna skogar för deckardrottningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Henrik Fexeus svarar på om han verkligen kan läsa tankarBrand logo
Henrik Fexeus svarar på om han verkligen kan läsa tankar

Camilla Läckbergs, 48, framgångar är stora och verkar aldrig sina och karriären går minst sagt som på räls för vår alldeles egna deckardrottning.

Camilla släpper nya deckare och tv-serier på löpande band. För två veckor sedan var det premiär för andra säsongen av Viaplays tv-serie Strandhotellet, som är baserad på Läckbergs böcker.

Och kort därefter blev det även officiellt att serien får ytterligare två säsonger.

Camilla Läckbergs bakslag – blir inget: ”Kaos”

I samma veva som andra säsongen av Strandhotellet hade premiär släppte även Camilla och Henrik Fexeus den sista delen i trilogin om huvudkaraktärerna Minna och Vincent, nämligen boken Mirage.

Det var tidigare i år som den glädjande nyheten kom att författarduons omåttligt populära bokserie skulle bli en engelskspråkig tv-serie på Viaplay, men till allas stora sorg ser det inte ut att bli något av det inom närmsta tiden.

Det var nämligen när Viaplays vd och koncernchef Anders Jensen avgick med omedelbar verkan som bolagets aktie på börsen störtdök, något som resulterade i att mer än 25 procent av Viaplays anställda har sagt upp sig.

Annons

– Viaplay hade kommit långt i processen, vi hade kommit långt med manuset och man började planera inspelning och sådär, men nu är det ju kaos på Viaplay så att vi får se, vi vet inte så mycket just nu, säger Camilla till Aftonbladet och fortsätter:

– Men vi är övertygade om att materialet är så pass bra så och vi hade flera intressenter som pitchade till oss.

Det återstår att se om det blir någon serie av Läckbergs och Fexeus stora succétrilogi.

Camilla Läckbergs och Simon Skölds nya lyxköp – hisnande prislappen

Vardagen och rutinerna står runt hörnet för Camilla och maken Simon Sköld, 36. Lagom till höstrusket har makarna sett till att unna sig en riktig snabb färgklick, de har nämligen slagit på den stora trumman och köpt en ny Porsche.

Annons

Det var i mitten av augusti som Simon susade ner till Jönköping för att hämta hem sin sprillans nya Porsche 718 Cayman GT4 RS.

”Ett års väntan var idag över när jag satte mig på tåget till Jönköping och hämtade vår nya GT4 RS hos Porsche center Jönköping. Kan inte med ord beskriva hur fin bilen är!”, skriver han i ett inlägg på Instagram.

När Hänt kom i kontakt med Simon berättade han hur tankarna gick med att välja just orange som färg på bilen. De flesta brukar nämligen välja antingen vit, svart, röd eller gul när de köper en Porsche, då det är standardfärgerna.

”Det var Camilla som valde färgen. Hon är inte bil-intresserad men färg väljer hon alltid”, skrev han i ett meddelande till Hänt.

Annons