LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Läckbergs beslut – efter bråken med Simon: "Då är du klar..."

21 nov, 2017 
Alla har vi våra brister och i makarna Camilla Läckberg och Simon Skölds fall är det just det som får dem att tjafsa. Simon är besatt av bilar, och det får Camilla att sätta både sidan till och foten ner.
Annons

Att Camilla Läckberg, 43, och maken Simon Sköld, 30, är kära i varandra råder det inga tvivel om. I podcasten ”Nemo möter en vän” berättar Camilla om kärleken till Simon. Vad hon gillar bäst med honom är helheten – han är trygg, rolig, och både vuxen och barnslig samtidigt.

– Jag behöver inte laga honom alls. Det finns inget som behöver lagas hos honom. Det är jätteskönt, säger Camilla i podcasten.

Sällan är någon helt felfri, och som de flesta andra har även Simon brister, enligt henne. Han är besatt av ett ämne som hon tycker är helt ointressant. Och när det tjafsas hos makarna Läckberg-Sköld så tjafsas det om just detta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– En sak som vi tjafsar om, till exempel, är hans besatta bilintresse. I början när man var nykär så lät jag honom hållas men, efter något halvår eller ett år så kände jag att jag hade fått bilsnack att det räckte resten av livet, säger Camilla och fortsätter:

Annons

– När han började prata om fälgar vid ett tillfälle så tog jag fram min iPhone och satte på timern, och så sa jag att ”okej, du har fem minuter på dig nu att prata av dig om allt du vill säga om fälgar till mig. När den här signalen ljuder då är du klar”.

Hon är villig att lyssna lite grann, men inte i flera timmar. Hon beskriver sig som fel mottagare för det. Men samtidigt som hon inte klarar av hans bilprat så är hon medveten om sina egna brister.

– Jag är slarvig, han är ju väldigt pedantisk. Jag strör saker omkring mig. Det vet jag att han retar sig på. Sen vet jag att han tycker att det är jobbigt att jag samlar på mig. Jag är en sån som samlar på mig, och sen kommer allt på samma gång, säger hon.

Foto: IBL

Annons