Camilla Läckbergs avslöjande om äktenskapet med Simon Sköld

Camilla Läckberg och Simon Sköld

Många människor höjde på ögonbrynen när Camilla Läckberg fann kärleken i den 13 år yngre MMA-utövaren Simon Sköld.
Nu kommer författaren med ett nytt avslöjande om hennes omskrivna äktenskap.
– Det är det folk inte förstår, säger Camilla till Allas.

Författaren Camilla Läckberg, 45, är främst känd för sina framgångsrika deckare som utspelar sig i Fjällbacka. Hennes senaste projekt handlar dock om någonting helt annat – hon håller nämligen på att starta en vårdmottagning för kvinnor, barn och äldre tillsammans med Christina Saliba och Lina Hellqvist.

När det kommer till privatlivet är Camilla gift med MMA-utövaren Simon Sköld, 32, sedan tre år tillbaka. Tillsammans har de dottern Polly Läckberg Sköld, 4. Camilla har även tre barn sedan tidigare relationer – MejaWille och Charlie.

Camilla Läckberg om åldersskillnaden

Det skiljer 13 år mellan Camilla och Simon, vilket till en början ledde till att många människor ifrågasatte deras relation. Författaren har vid flera tillfällen kommenterat åldersskillnaden och menar att situationen hade sett annorlunda ut ifall rollerna var omvända.

– Jag blir så förvånad för jag ser ju jättemycket män runt mig som har betydligt yngre kvinnor och ingen kommenterar det över huvud taget, sa Camilla när hon gästade Morgonstudion förra året.

Camilla och Simon har tillsammans visat att åldern bara är en siffra och att kärleken övervinner allt.

”Tänk va. Alla som tyckte, hade åsikter, kraxade som olyckskorpar, dömde ut. För 13 års åldersskillnad. Åt ”fel” håll. Nu drygt fem år senare står vi starkare än någonsin”, skrev Camilla på Instagram i januari.

Simon Sköld och Camillas nya beslut

I början av sommaren valde Simon Sköld och Camilla Läckberg att sälja sitt landställe där de tidigare har tillbringat sina somrar. De var nämligen sugna på någonting större, vilket nyligen blev verklighet.

Trots att det var tufft att sälja det gamla huset är makarna nu rejält taggade på att renovera sitt nya landställe och komma i ordning. På Instagram har Simon bett sina följare om råd kring vilka förändringar som bör göras.

Snart ska vi börja renovera vårt nya hus, vad skulle ni göra? Vi kommer renovera de och behålla charmen (som vi tycker passar) blir även en Pool och en liten strand”, skrev han i ett inlägg i samband med husköpet.

Nya erkännandet om äktenskapet

Det råder ingen tvekan om att kärleken mellan Camilla och Simon är starkare än någonsin. I en ny intervju med Allas väljer författaren att öppna upp sig om äktenskapet .

– Idag har vi varit tillsammans i över fem år och har en fantastisk familj, säger hon.

De personer som fortfarande tror att åldersskillnaden skulle vara ett problem för Camilla och Simon får minst sagt svar på tal. Författaren förklarar att hennes make inte alls är som en vanlig 32-åring.

– Han är ju en farbror egentligen! Det är det folk inte förstår – jag är gift med Sveriges yngsta farbror, säger Camilla Läckberg till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckberg om relationen med ex-maken Micke Eriksson

LÄS OCKSÅ: Simon Sköld om barnen efter stora förändringarna i familjen

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Claudio Bresciani/TT