LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Camilla Läckberg visar upp resultatet efter operationen

21 mar, 2017 
Lina Linnros
Äntligen kan Camilla Läckberg andas igen. På sin Instagram visar författaren upp resultatet efter sin näsoperation.
Annons

Camilla Läckberg, 42, valde att lägga sig under kniven, för andra gången, och operera näsan. Anledningen till operationen är att hon var med om en olycka när hon var 20 år, där hon bröt näsan. Näsväggen hoppade ur sin skåra och Camilla var tvungen att operera. Men trots detta har författaren har dragits med en knöl på näsryggen som gjort det svårt för henne att andas genom näsan.

Förra veckan publicerade Camilla en bild på sig själv alldeles blåslagen och omplåstrad efter operationen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Allt gick bra. Såg lite värre ut i näsan än vad läkaren trodde från början. Var mycket brosk som behövde tas bort, näsväggen var fortfarande skev och näsan hade börjat svacka som en hängmatta på mitten. Så tog en stund att få ordning på den och nu ser jag inte klok ut. Svullen och blå och med gipsad näsa. Ser lite ut som en av chipmunkarna faktiskt”, skriver Camilla Läckberg i ett inlägg på sin blogg.

Annons

Äntligen har plåstret åkt av och Camilla kan återigen andas. En lycka som hon delar med sig av på Instagram:

“Yay!! Plåstret är borta! Jädrans skönt måste jag erkänna! Och känslan att kunna andas fritt genom näsan igen.. ahhh kan inte beskriva den lyckan!”, skriver Camilla under sin bild.

Bild 1. Camilla Läckberg före operationen och bild 2 (till höger) efter operationen.

Camilla verkar vara nöjd med resultatet då hon svarar på en kommentar:

“Den fick en permanent ‘bula’ vid näsbrottet o näsan hade börjat svacka all mer på mitten, så nu är den som innan näsbrottet.”

Annons