Camilla Läckberg visar upp nya näsan – efter operationen

Camilla Läckberg har opererat sin näsa för andra gången. På Instagram visar nu deckarstjärnan upp resultatet efter ingreppet. "Jag ser inte klok ut", skriver hon.

Författaren Camilla Läckberg, 42, valde förra veckan att berätta att hon skulle genomgå en stor näsoperation. Anledningen är att hon var med om en olycka när hon var 20 år, där hon bröt näsan. Näsväggen hoppade ur sin skåra och Läckberg tvingades till operation. Men trots att hon gjorde ett ingrepp redan då, så har näsan aldrig riktigt blivit bra. Författaren har dragits med en knöl på näsryggen som gjort det svårt för henne att andas genom näsan.

Men så förra veckan, 22 år efter olyckan, lades Camilla Läckberg åter in på sjukhus för att operera sin näsa för andra gången. På Instagram visar deckarstjärnan nu upp en bild på sitt nya ansikte.

“Allt gick bra. Såg lite värre ut i näsan än vad läkaren trodde från början. Var mycket brosk som behövde tas bort, näsväggen var fortfarande skev och näsan hade börjat svacka som en hängmatta på mitten. Så tog en stund att få ordning på den och nu ser jag inte klok ut. Svullen och blå och med gipsad näsa. Ser lite ut som en av chipmunkarna faktiskt”, skriver Camilla Läckberg i ett inlägg på sin blogg.

LÄS MER: Camilla Läckberg ber om ursäkt för sitt eget utseende

Författaren skriver att hon tagit en paus från både bloggandet och arbetet inför sin bokrelease av nya “Häxan”, för att vila upp sig efter operationen.

“Simon har ju tagit stafettpinnen ett antal dagar nu på bloggen eftersom jag opererats ochinte varit i superform. En anledning till att jag skjutit på operationen av näsan i så många år är för att jag kom ihåg hur ont det gjorde förra gången när jag opererade den, direkt efter att jag brutit den. Och jag är jättedålig på smärta, undviker det så länge jag kan… Så ett underverk mao att jag utsatt mig för fyra förlossningar…”, skriver hon.

Krya på dig, Camilla, och hoppas näsan blev bra den här gången!

LÄS MER: Camilla Läckberg tvingas till tuff operation efter olyckan

Foto: IBL

SENASTE NYTT!