LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Camilla Läckberg och Simon Skölds konflikt om miljonerna – okända samtalen

23 apr, 2024 
Maria Broberg
Det är ingen hemlighet att Camilla Läckberg tjänar en förmögenhet.
För Dagens Industri berättar hon nu om sina pengar och det visar sig även att hon och Simon tänker olika.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här rankar Camilla Läckberg och Simon Sköld sitt kärlekslivBrand logo
Här rankar Camilla Läckberg och Simon Sköld sitt kärleksliv

Författaren Camilla Läckberg, 49, och MMA-fightern, Simon Sköld, 36, har varigt gifta i sex år och tillsammans har de dottern Polly.

Att Camilla Läckberg har håvat in mycket pengar från sina böcker är ingen hemlighet. 2003 debuterade hon med Isprinsessan som senare hamnade på Time Magazines lista med de 100 bästa deckare genom tiderna.

Hon har hittills släppt sina böcker i fler än 60 länder och sålt över 35 miljoner exemplar.

I en intervju med Dagens Industri berättar nu författaren vad hon spenderar sin storkovan på och vad maken Simon tycker om det egentligen.

Detta lägger Camilla Läckberg pengarna på

Camilla var duktig på att investera sina pengar redan i början av hennes karriär. Hon har bland annat investerat i olika start-ups och under de senaste åren har hon börjat investera i sina egna projekt.

– Jag köper istället mycket hus. Detta då jag gärna vill leva här och nu och investera i minnen med min familj. Jag gillar att investera i saker man kan ta på och det finns en begränsning i hur många handväskor man kan ha. Men med fler hus får jag i och för sig plats med fler handväskor, berättar hon för Dagens industri.

Annons

Under förra året köpte Camilla och Simon ett hus i Alicante, Spanien, och i Sverige bor familjen i Enskede och har dessutom ett hus i Tyresö.

Men för DI berättar Camilla om en annan bostadsaffär som sticker ut:

– Min bästa affär är nog lägenheten vi köpte på Södermalm och renoverade som fick väldigt fin utveckling, säger hon till tidningen.

Etagevåningen på Söder i Stockholm gick från ett värde på 24,5 miljoner kronor 2017 till 40 miljoner kronor 2021, rapporterar Expressen.

Simon och Camilla oense – ville lägga pengar på olika saker

Maken Simon Sköld tycker däremot inte att fastigheter eller handväskor är rätt saker att lägga pengar på. Han föredrar att investera i lyxbilar i stället. Camilla försöker ständigt övertyga sin man, skriver DI.

– Vi har köpt en orange Porsche som vår dotter har döpt till ’’Apelsina’’, säger Läckberg till DI.

I en tidigare intervju med Nordea-banken har Camilla berättat hur den ekonomiska fördelningen ser ut mellan henne och Simon – som rimligen tjänar mindre än deckardrottningen:

– Dels har vi äktenskapsförord så att det jag kom in med är mitt. Dels har vi inte gemensam ekonomi, utan separata konton. Sen står jag för resorna och det mesta i vardagen. Men det blir jättekonstigt att leva ett liv utan kostnader, därför har vi kartlagt vad en normal kostnad för en människa är i månaden – den summan sätter Simon in till ett konto som ska gå till vår dotter senare i livet.

FOTO: TT

Annons