TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Camilla Läckberg helt oigenkännlig på nya bilden: ”Älskar det"

28 mar, 2023 
Camilla Läckberg
Camilla Läckberg har fattat ett stort beslut för sitt utseende.
Nu visar hon upp den plötsliga förändringen.
”Älskar det”, skriver Camilla på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Läckberg om flytten från lyxvåningenBrand logo
Camilla Läckberg om flytten från lyxvåningen

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 48, har ständigt många bollar i luften. På senaste har hon inte bara skrivit böcker utan härom året debuterade Camilla som manusförfattare till tv-serierna Lyckoviken och nu senast Strandhotellet.

Inte nog med att skriva tv-serierna så har Camilla själv även gjort gästspel.

– Jag är oerhört nöjd med castingen till Strandhotellet, vi har fått fantastiska skådespelare i helt rätt roller och jag ser fram emot att få se resultatet på TV. Jag gör ju själv också ett litet inhopp som ”Sussie”, håll utkik efter leopard, sa Camilla i ett pressmeddelade.

Camilla Läckbergs stora utseendeförändring: ”Jag älskar det”

På sociala medier får följarna hänga med Camilla i allt från jobb till privatliv. I ett nytt inlägg är det däremot Camillas hår som är i fokus, hon har nämligen genomgått en stor utseendeförändring.

Annons

”Första sittningen. Första steget mot att låta mitt gråa ta över (under kontrollerade former). Gammal färg tagits bort så mitt eget gråa kommit fram under, slingor blekts för att blandas ihop nyanserat med mitt grå. En sittning kvar innan färdigt resultat, men jag älskar det redan”, skriver Camilla till en bild där hon visar upp sin nya frisyr.

Även kändisfrisören Marre Hitti har delat med sig av en bild på Camilla och skriver att det tog hela sju timmar att få till den nya looken.

Camilla Läckbergs starka uttalande om vikthets

Camilla publicerade nyligen ett ärligt inlägg på sociala medier om vikthet och relationen till sin kropp. Uttalandet kom att väcka starka reaktioner där många av följarna kände igen sig i hennes ord.

”Det känns jobbigt och utlämnande att skriva det här, men vi kommer inte vidare om vi inte aktivt adresserar det skeva ideal vi kvinnor ska leva upp till, och som jag själv i högsta grad är ofrivillig slav under.”, skrev bland annat Camilla i inlägget.

”Denna kvinna, min fantastiska fru, mamman till våra barn och min bästa vän Hon lägger en stor press på sig att alltid prestera och vikt har varit en nemisis senaste åren pga av mycket jobb, stress och livet har sin egna gång. Jag är otroligt stolt över henne, hon är min Prinsessa (borde vara drottning, vi är gifta) men tycker prinsessa låter finare och jag älskar henne av hela mitt hjärta, du är de finaste i världen”, skrev då Simon.

FOTO: TT

Annons