LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Camilla Läckbergs son Wille säger sitt om sin mammas uppfostringsmetoder

18 dec, 2023 
Angelica Hedlund
Linn Seipel
camilla läckberg med alla barn och maken simon sköld
Fyrbarnmamamman Camilla Läckberg har tidigare uppmärksammats för sina uppfostringsmetoder.
I en ny intervju talar hon ut om hur barnen själv kände inför den omtalade flygstols-debatten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns ZelmerlöwBrand logo
Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns Zelmerlöw

Karriären går som på räls för Sveriges deckardrottning Camilla Läckberg, 49. Nyligen hamnade hon på Times lista över de 100 bästa deckarna genom tiderna. Och på sina 20 år som verksam författare har hon sålt närmare 40 miljoner böcker i hela 60 länder.

På det privata planet är Camilla sedan 2017 gift med MMA-proffset Simon Sköld, 36, och tillsammans har de dottern Polly. Sedan innan har Camilla också barnen Wille, Meja och Charlie. Varav sistnämnda är från relationen med kändispolisen Martin Melin.

Camilla Läckberg om sina uppmärksammade uppfostringsmetoder: ”Lära mina barn pengars värde”

Fyrbarnsmamman har vid flera tillfällen uppmärksammats för sina uppfostringsmetoder. Exempelvis gjorde hon tidigare i år en poäng av att låta barnen flyga i ekonomiklass, medan hon och Simon flög i ”business class”.

Annons

”Inser naturligtvis att jag kanske sticker handen i ett getingbo nu. Men jag är ärligt nyfiken på diskussionen. När vi nu (och annars) flyger åker jag och Simon sköld i business och barnen åker tillsammans i ekonomi. (Flyger jag/vi själv med ett barn får de naturligtvis inte sitta själv i ekonomi, då flyger de med mig/oss i business.) Men är de tillsammans får de flyga ekonomi tillsammans. För mig handlar det om att lära mina barn pengars värde.”, skrev Camilla bland annat i det uppmärksammade inlägget från i somras.

I en ny intervju med Malou von Sivers i programmet Malou Möter utvecklar hon vidare kring sin ståndpunkt:

– Ja men i det här fallet så flög de ju med två vuxna syskon. Om vi bara flyger med de små så sitter de självklart med oss i business. Men nej jag tyckte inte att det ekonomiskt motiverat och jag tycker inte att barn automatiskt ska få tillgång till allt som föräldrarna har heller. Om vi går och äter på Frantzén så tar vi inte med barnen till exempel. Så jag tycker att det finns en skillnad mellan föräldrar och barn.

Annons

Så tyckte Camilla Läckbergs äldsta son Wille – om ”flygstolsdebatten”

Även sonen Wille ska ha tyckt att strategin var fullt rimlig, berättar Camilla för Malou.

– Barnen var ju med på det här. Min äldsta följde ju debatten och han bara skakade på huvudet och sa "vad är det för fel på folk? Vi får ju åka till Bali, hur många får göra det? Det går ingen nöd på oss".

Men trots en del kritik så har Camilla aldrig vacklat på denna punkt, menar hon.

– Min mammaroll har jag har alltid haft väldigt bra självförtroende. Jag vet att jag har fattat de beslut som är bäst för mina barn, för vår familj, säger hon i samma intervju.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons