LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Camilla Läckberg och Simon Skölds beslut med barnen väcker reaktioner

17 jul, 2023 
Moa Risberg
Camilla Läckberg och Simon Sköld lever ihop med fyra barn.
Nyligen delade Camilla med sig av sin syn på barnuppfostran.
Något som väckt starka reaktioner på hennes Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Läckberg öppnar upp sig om sin viktökning: ”Präglar min egna självbild”Brand logo
Camilla Läckberg öppnar upp sig om sin viktökning: ”Präglar min egna självbild”

Författaren Camilla Läckberg, 48, lever tillsammans med maken och den tidigare MMA-boxaren Simon Sköld, 38. Paret träffades första gången på ett event när Camilla firade 10 år som författare.

Paret har tillsammans dottern Polly, 7. Men Camilla har även barnen Charlie, Meja och Wille, sedan tidigare relationer.

Inlägget har väckt starka reaktioner

Trots att alla barnen inte är Simon och Camillas gemensamma så uppfostras alla barnen på samma sätt. Nyligen delade Camilla med sig av hur hon ser på barnuppfostran i ett inlägg på Instagram.

”Inser naturligtvis att jag kanske sticker handen i ett getingbo nu. Men jag är ärligt nyfiken på diskussionen. När vi nu (och annars) flyger åker jag och Simon sköld i business och barnen åker tillsammans i ekonomi. (Flyger jag/vi själv med ett barn får de naturligtvis inte sitta själv i ekonomi, då flyger de med mig/oss i business.) Men är de tillsammans får de flyga ekonomi tillsammans. För mig handlar det om att lära mina barn pengars värde.”, skriver Camilla och fortsätter:

Annons

”Ser det som en gåva till dem att få en egen drivkraft. De får sommarjobba, har fått en högst modest veckopeng, får tid och kärlek men inte massa dyra prylar. (Vi har en regel dock att vill de ha ngt lite dyrare får de spara ihop första halvan själva, så skjuter vi till andra halvan.) Och får noll sura miner från barnen för ngt av detta. Jag vill de ska få uppleva stoltheten i att själv åstadkomma något och skapa sina egna förutsättningar. Inte servera dem allt på silverfat. Men ja. Fattar jag kommer få åsikter från båda ändarna av spektrat på detta. Och jag är uppriktigt nyfiken - hur skulle ni resonera i min sits?”

Hennes inlägg har väckt starka reaktioner i kommentarerna på inlägget. Följarna kritiserar Camilla samtidigt som hon hyllas för hennes sätt att uppfostra barnen till att lära sig om pengars värde i tidig ålder.

Simon står bakom uppfostran

När Hänt söker Simon Sköld för att fråga om det är ett beslut som paret är överens om och hur han ser på att Camilla och han flyger första klass medan barnen själva får åka med ekonomiklass skriver han och berättar.

”Självklart är vi överens om det, Fungerar utmärkt för oss, och alla gör det som passar bäst för deras familj.” skriver Simon sköld i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons