Idol 2023 marknadsföring banner

Camilla Henemark bryter tystnaden: Därför lever jag isolerad

10 feb, 2018 
Camilla Henemark har levt isolerad i två års tid och har varken umgåtts med familj, vänner eller släkt. Nu berättar hon varför.
Annons

Den forna ”Army of Lovers”-stjärnan Camilla Henemark, 53, såg vi senast i Sjuan när hon i höstas var en av alla svenska kändisar som tävlade i ”Biggest Loser VIP”. I programmet blev hon viktmobbad, och efter sin medverkan gick hon ner i en depression.

Men depressionen är tyvärr inget nytt för henne, i ”Katarina Hahr möter” i P1 säger Camilla Henemark att hon har varit deprimerad ”40 procent av sitt liv”, och hon berättar att hon därför levt isolerad i två års tid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Recept.se Nyhetsbrev

– Jag har varit väldigt isolerad de sista två  åren. Jag har inte umgåtts med några vänner, familj eller släkt, säger hon i programmet skriver Expressen.

– Jag brukar säga att jag lägger mig i kistan, jag bullar upp med kuddar omkring och skyddar mig som i en kokong. Jag stänger bort mig själv, fortsätter hon.

Under den allra tuffaste tiden levde hon även som hemlös på gatan.

– Materiellt så går det att överleva som hemlös men mentalt blir du fullständigt trasig när du ständigt är i andras våld.

Annons

Camilla Henemark beskriver sig själv som ensam på jorden. Hennes pappa gick bort för flera år sedan, och hon ångrar djupt att hon aldrig skaffade några barn. Däremot har hon nyligen återupptagit relationen med sin mamma efter flera år av tystnad mellan dem.

Foto: IBL

Annons