LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Camilla Hamid om skilsmässan – oron för familjen: ”Min största rädsla”

11 jan, 2024 
Camilla Hamid
Efter elva år som gifta valde Camilla Hamid och ex-maken att gå skilda vägar.
Nu talar hon ut om den uppslitande separationen från barnens pappa.
– Inget kunde förbereda mig på hur jobbigt det skulle vara att skilja sig, säger hon i en ny intervju med Dagens nyheter.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Hamids baktips: ”Semmelkladdkaka”Brand logo
Camilla Hamids baktips: ”Semmelkladdkaka”

Genom Instagram och Youtube har svenska folket fått lära känna Camilla Hamid, 31. Det är på dessa plattformar hon regelbundet delar med sig av bakrecept och tips i köket. Camilla dyker dessutom upp titt som tätt i TV4 och Nyhetsmorgon.

Men faktum är att tv-profilen till en början var helt anonym. När hon startade sitt Instagram-konto 2014 fick följarna bara se hennes mat och bakverk.

– Jag bestämde mig väldigt tidigt för att på det här kontot ska bara min kompetens synas. Jag var livrädd att visa minsta detalj som kunde identifiera mig som Nordafrikan, sa hon i sitt Sommar i P1.

Camilla Hamids värld rasade samman i skilsmässan: ”Ledsen”

Idag visar Camilla Hamid stolt upp sig i både sociala medier och tv-sammanhang. Men något hon fortfarande håller borta från offentlighetens ljus är hennes familj, som består av döttrarna Ghita och Kauthar.

Annons

Camilla träffade barnens pappa när hon var 19 år gammal och han 23. Efter ett elva år långt äktenskap valde de att gå skilda vägar, vilket Camilla har varit ganska förtegen om – fram tills nu.

I en ny intervju med DN talar Youtube-stjärnan ut om skilsmässan, som kom att bli en rejält tung period i hennes liv.

– Inget kunde förbereda mig på hur jobbigt det skulle vara att skilja sig. Jag var någons fru i elva år, och plötsligt var jag inte längre det. Vem är jag då? I mångas ögon är jag ”den glada personen”, men när jag skilde mig blev jag så himla ledsen, säger hon till tidningen.

Ville inte berätta för sin svärfar över telefon: ”Min största rädsla”

Eftersom Camilla Hamid inte har en nära relation till sina föräldrar kom makens familj att bli som hennes egen. Att berätta för sin svärfar att de skulle skilja sig var svårt. Hon vägrade ta samtalet över telefon utan åkte istället hem till svärföräldrarna för att dela med sig av nyheten.

Annons

– Skulle han fortfarande kalla mig ”sin dotter”? Min största rädsla när jag skilde mig var att ha tagit fel beslut, men också för att bli ensam. Jag visste inte om jag längre var en del av familjen eller inte, säger hon.

Idag är Camilla på en bättre plats men att ta sig ur en kris samtidigt som barnen behöver tas hand om och karriären går som på räls är inte helt enkelt.

– Jag sörjer, samtidigt som jag ska vara mamma och egenföretagare. Ingen kan ge mig en paus, jag har inget community runt mig som bara kan låta mig ligga och gråta, säger hon till DN.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4 play

Annons