Calle och Anitha Schulman går i parterapi

Calle Schulman och Anitha Schulman går i parterapi, det berättar bloggerskan om i sin podcast Lillelördag som hon har med Ann Söderlund.

Calle Schulman, 36, som är en känd medieprofil och gift med bloggerskan Anitha Schulman, 38, går i parterapi, skriver Expressen. Det är Anitha som i sin podcast Lillelördag med Ann Söderlund som bloggprofilen berättar om den trasiga relationen.

– Helt plötsligt tittar jag på honom och känner “jag vet inte om jag kommer kunna leva med dig längre”. Men i grunden vet jag ju att vi vill leva med varandra men vi har liksom låst oss, det är som kuggarna har låst sig, berättar hon.

Calle Schulman och Anitha Schulman försöker att lösa sina problem.

Calle Schulman och Anitha Schulman försöker att lösa sina problem.

För att se om det går att få en rätsida på relationen, började Calle och Anitha gå på parterapi för två veckor sedan. Hon berättar vidare i sin podcast:

– Jag var helt övertygad om att vi skulle separera för bara två veckor sedan, då var liksom kulmen nådd. Helt plötsligt bara fastnar man i de här jävla hjulspåren och så bara kommer man inte loss, berättar bloggerskan.

https://www.instagram.com/p/BKU9qnZAeIF/

Calle själv skriver på en bild på sitt Instagram-konto:

Tydligen pratar Anitha och Ann om min och Anithas pågående parterapi i sin podd Lillelördag. Kul! Eller? Vågar inte lyssna! Nån som kan återge vad som sägs?”

Paret har 5-åriga dottern Penny och för bara någon veckan sedan gick inte Calles och dotterns livesändning som tänkt. Efter fem minuter hade nättroll förstört programmet.

Foto: IBL