TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Calle Schulmans femåriga dotter utsatt för näthat: "All glädje är borta"

05 sep, 2016 
Johnny Axelsson
Calle Schulman skulle laga mat med sin femåriga dotter live på twitter. Efter fem minuter hade nättroll förstört programmet.
Annons

Calle Schulman, 36, som är en känd medieprofil och gift med bloggerskan Anitha Schulman, skulle livestreama med appen Periscope när han och 5-åriga dottern Penny lagade tonfisk under lördagskvällen. Det dröjde dock inte länge förrän påhopp och hat började trilla in via kommentarer.

Så här skriver Calle själv på Facebook om händelsen:

Jag och min femåriga dotter Penny lagade mat live på Twitter. Det blev ingen lång sändning. Penny undrade varför jag ville avsluta. Jag berättade för henne att det finns troll där ute. Som man inte ska mata. Se bilden. Sen blev jag så jävla arg och kände mig så maktlös. Twitter har blivit ont. Och har gett en femåring sin första glimt av rasistiskt hat. Nej jag berättade såklart inte för henne vad det stod. Men hatet behöver inte ha en förstående mottagare för att det ska finnas.

Är så jävla arg och ledsen. Folk säger att man inte ska låta trollen vinna genom att lägga ned på Twitter. Vadå inte låta dem vinna? Varför skulle jag utsätta mig och min dotter för detta? Av nån plikt för allas skull? Glöm det.

Trodde inte det var så här mörkt. Och jag har så svårt att förhålla mig. Jag vill å ena sidan inte tänka på att hatet existerar. Å andra sidan vill jag gå lös på de som skrev. Visa dem hur RIKTIGT hat ser ut.”

På Calles Instagram reagerar flera med besvikelse på hur folk kan bete sig som de gör.

Folk är fan sjuka som hoppar på ett BARN!! Fyfan

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons