LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bruce Willis fru om sorgen efter tragiska sjukdomsbeskedet: ”Har upptäckt..”

24 maj, 2022 
André Färnsveden
Filmstjärnan Bruce Willis lider av afasi. Sjukdomen orsakar bland annat nedsatt förmåga med tal och skrift. Nu berättar hans fru Emma Hemming Willis om kampen hemma.
Annons
Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattanBrand logo
Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattan

Den berömde filmstjärnan Bruce Willis, 67, har länge varit en av Hollywoods främsta skådespelare. På 90-talet slog han igenom med filmen Die Hard där han spelade polismannen John McCaine. Filmen blev en klassiker och är idag en extremt populär julfilm.

Bruce Willis var tidigare gift med skådisen Demi Moore, 59, och tillsammans fick de barnen Rumer Glenn Willis, 33, Scout LaRue Willis, 30, och Tallulah Belle Willis, 28. Paret skilde sig år 2000 efter 13 år ihop och han är idag gift med modellen Emma Heming Willis, 43. De har två döttrar ihop, Mabel Ray Willis, 10, och Evelyn Penn Willis, 8.

Bekräftade sjukdomen på Instagram

I ett Instagram-inlägg från mars skriver Bruce Willis fru, Emma Heming Willis, ett inlägg ihop med Bruce, Demi Moore och deras barn. I inlägget står det:

Annons

”Till Bruces otroliga supportrar, som familj vill vi meddela att våran kära Bruce har upplevt några hälsoproblem och har nyligen blivit diagnostiserad med afasi, vilket påverkar hans kognitiva förmågor.”

Hon fortsätter:

”Som ett resultat av detta och med mycket övervägande tar Bruce ett kliv åt sidan från karriären som har betytt så mycket för honom. Det här är en väldigt utmanande tid för vår familj och vi tacksamma för er fortsatta kärlek, medkänsla och stöd.”

Hon fortsätter med att berätta att de ska ta sig igenom det här tillsammans som en familj, och signerar inlägget med namnen på familjemedlemmarna.

Emma Heming Willis om kampen med sjukdomen

I en intervju med The Bump berättar Emma Heming Willis om kampen hemma efter skådespelarens diagnos.

Annons

– Jag sätter min familjs behov över mina egna, vilket jag upptäckt inte gör mig till någon slags hjälte, säger hon till The Bump.

– Den mängd av omsorg för alla andra i mitt hushåll har påverkat min psykiska hälsa och allmänna hälsa. Och det gynnade ingen i min familj, säger hon.

Vidare pratar hon om hur viktigt det är att ta hand om sig själv också.

– Någon sa till mig för inte så länge sen att när du tar hand om någon annan för mycket slutar det med att du tar hand om dig själv för lite. Det fick mig att stanna upp, avslutar hon.

FOTO: Sonia Moskowitz, Instagram

Annons