Artikeln innehåller reklamlänkar

Bröt mot reglerna i Paradise hotel – orden som gjorde HK till vinnare

Hannah Klostermann kastar kulan mot Jesper Bengtsson i finalen av Paradise hotel 2019

Hannah ”HK” Klostermann kastade kulan och är vinnare av Paradise hotel 2019. Men tittarna fick aldrig se dramatiken bakom kamerorna. ”De fick slita honom därifrån”, avslöjar deltagaren.

Hannah ”HK” Klosterman, 21, stod till slut som vinnare av Paradise hotel 2019. Hon krossade kulan mitt framför ögonen på sin partner Jesper Bengtsson, 23, och vann därmed 300 000 kronor.

– Jag kommer att investera dem i en lägenhet, säger hon när Hänt träffar finalparet i Stockholm.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

När kulan var kastad var det en besviken Jesper som stod kvar med sin kula i handen. Hans plan var att kasta den på 500 000 kronor, det vill säga den högsta summan, men HK hann före och blev därmed ensam vinnare av Paradise hotel.

Trots Jespers tårar efteråt ångrar hon inte att hon svek honom och kastade kulan. Faktum är att hon hade bestämt sig för att göra det så fort hon fick reda på att hon skulle vara med i programmet.

– Grejen är den att jag åkte dit för att kasta kulan och jag hade svikit mig själv väldigt mycket om jag inte hade gjort det. Men att se en människa sårad är jättejobbigt så klart. Fast jag vet också att Jesper hade gjort det själv. Klart att jag har lite dåligt samvete men jag vet att Jesper är en människa som kan ta det, säger HK.

I söndagens avsnitt av Bladhs Bikt berättar Hannah Klostermann om de förbjudna orden som avgjorde finalen, se en smygtitt av programmet här:

503 Service Unavailable

Jespers förbjudna ord till HK innan kulceremonin

Men vad tittarna aldrig fick se är att det utbröt tumult precis innan kulceremonin skulle börja. Enligt produktionens regler får finalparet inte prata med varandra innan ceremonin, men enligt HK ska Jesper trots förbudet ha sagt något som förändrade allt.

I söndagens avsnitt av Bladhs Bikt avslöjar hon vad som hände. Intervjuprogrammet sänds varje söndag på Hänt Plus och Viafree, där en ny profil grillas om Paradise hotel.

– När jag och Jesper ska gå till kulceremonin, då springer han fram till mig och säger: ”Vad som än händer kommer du vara min vän”. Även om jag misstänkt det innan så visste jag då han skulle droppa den (kulan reds. anm), säger HK i Bladhs Bikt.

Eftersom det är emot produktionens regler att prata med varandra ska det ha utbrutit tumult.

– Han sprang ju fram, så de fick slita honom därifrån, säger HK i Bladhs Bikt.

Jesper Bengtsson och Hannah ”HK” Klostermann ligger i sängen i paradise hotel

Hannah höll inte sitt löfte till Jesper…

Jespers förbjudna ord blev avgörande för hur HK sedan agerade i finalen, berättar hon för Hänt.

– Jag tvekade ju inte då utan det var mer att jag kände att ”han kommer kasta kulan, hoppas jag hinner före”. Innan var jag ändå lite så att jag helst ville kasta den på 500 000, men då kände jag att 300 000 var lite mer säkert.

HKs plan för att vinna Paradise hotel

När Hänt träffade HK i Stockholm berättade hon om sin taktik för att vinna Paradise hotel. HK var från början lite av en doldis. Hon kom in som joker men gjorde inte mycket väsen av sig eller skapade drama som så många av de andra deltagarna. Nu avslöjar hon att det var en del i hennes taktik till att ta sig till finalen.

– Jag är ju nykter under hela tiden. Jag drack max ett ibland två glas champagne och det var det. Det var spelmässigt för att fiska ur saker. Det är där jag snackar all taktik med alla och många kommer inte ens ihåg vad de har sagt till mig, och så manipulerar man dem och ger dem lite pikar, förklarar hon.

Relationen efter Paradise hotel

Trots att hon kastade kulan och svek Jesper är de idag goda vänner och han har inget ont att säga om sin finalpartner.

– Jag ser det fortfarande som att det gäller att kunna skilja på spel och vänskap. HK är en av de tjejer jag har bäst kontakt med efteråt. Så vi är vänner, säger Jesper och får medhåll av HK.

Jesper Bengtsson gråter

Tårarna rann när det stod klart att Jesper fick gå tomhänt från programmet.

FOTO: TV3

LÄS MER: Rebecca Stella ryter ifrån efter upptäckta fusket i Paradise hotel

LÄS MER: Så mycket tjänar ALLA deltagare i Paradise hotel 2019

Av: Stina Dahlgren, Johanna Bladh

SENASTE NYTT!