ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Brolle Wallmark bekräftar lyckan – nu delar han med sig av glädjebeskedet: ”Kärlek”

25 nov, 2022 
Brolle Wallmark
Kjell Junior Wallmark, mer känd under artistnamnet Brolle (tidigare Brolle Jr) blev först känd när han deltog i succéprogrammet Popstars år 2001.
Nu kan artisten komma med ett nytt glädjebesked.
Annons
Albin om kyssen med Sebastian: ”Kul”Brand logo
Albin om kyssen med Sebastian: ”Kul”

Den populära artisten Kjell Junior Wallmark, 41, (Brolle) känner nog de flesta igen från 2000-talets musikera. Efter succén i Kanal 5:s talangjakt Popstars var framgångarna många. Artisten släppte debutsingeln Playing with fire och albumet Rebellious Heart gick raka vägen in på den svenska topplistan.

Från samma album plockades Brolles andra hitsingel Heartbreak City upp. Succén resulterade i att Brolle nominerades till en Grammis i kategorierna ”Årets nykomling”, ”Årets pop/rock manlig” och ”Årets låt”.

Vad gör artisten Brolle Wallmark idag?

Än idag sysslar Kjell Wallmark med musik. Artisten är aktuell med sin julturné The Greatest Rock’n'roll Christmas Show, tillsammans med rockbandet The Boppers, Nanne Grönvall och trion Rockabilly Fabulous.

Men han är inte den enda som gör musik. Flickvännen, countrysångerskan Mimi Werner, 29, går det också bra för. Nyligen släppte hon singeln Crazy och är precis som sin kärlek aktuell med en julturné tillsammans med sitt band.

Annons

Idag lever paret långt bort från storstan och har bosatt sig i Norrland. Brolle är uppväxt i Boden och har hittat hem igen. Idag bor han tillsammans med Mimi på en gård i Ursvik utanför Skellefteå.

– Jag kommer hem nu för första gången på riktigt, efter alla år, har artisten tidigare sagt i P4 Västerbotten.

Brolle Wallmark släpper ny musik – egna orden om glädjen

Brolle Wallmark har det fullt upp med musikkarriären. Som tidigare nämnt är han i full gång med sin julturné och artisten är en fena på att dela med sig av sina gig på sociala medier. Nyligen kunde han dela med sig av ett nytt glädjebesked – att han äntligen ska släppa ny musik, något som säkert gör flera Brolle-fans överlyckliga.

”1 dec släpps min nya singel Rise Up. Den tiden vi lever i nu med pandemier och KRIG m.m. Så behövs det X-tra mycket. Rise up är skriven mitt i kaoset och står för det starkaste som finns.KÄRLEK för kärlek vinner alltid!”

Flera följare har kommenterat inlägget och verkar överlyckliga över beskedet. Även hans kollega Nanne Grönvall skickar sina hyllningar i form av applåder och hjärtan.

Brolle Wallmark
Screenshot Brolle Wallmarks Instagram.

Hänt har sökt Brolle Wallmark för en kommentar.FOTO: Janerik Henriksson/TT

Annons