LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Brolle nobbar bröllop med Mimi – därför vill han inte gifta sig med henne

17 maj, 2024 
Artisten Brolle Wallmark lever ett stillsamt liv i de norrländska skogarna tillsammans med Mimi Werner.
Men något bröllop står inte på agendan just nu.
– Allt är bättre än någonsin, så det är skitkul. Vi tar lite dejter i vardagen typ varje dag på olika sätt, säger Brolle om kärlekslyckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bakom kulisserna av Ronja Rövardotter – Christopher Wagelin om inspelningen: ”Superallergisk”Brand logo
Bakom kulisserna av Ronja Rövardotter – Christopher Wagelin om inspelningen: ”Superallergisk”

Brolle Wallmark, 42, är en av Sveriges största artister och det har redan gått 22 år sedan hans genombrott i Popstars.

Och än idag håller han på med musik för fulla muggar. I dagarna släpper han sin nya singel Heaven's door och sedan är det en lång sommarturné som väntar.

– Det är skitkul, det är mycket låtar som ska ut så det känns jättekul, nu vänder vinden, säger Brolle i en ny intervju med Hänt.

Brolle om turnén och jaktintresset

Att vinden äntligen har vänt är en stor lättnad för Brolle – och alla andra artister också för den delen. Under pandemin tvingades hela kultur-Sverige ställa in spelningar och konserter så när saker och ting nu öppnat upp igen är lyckan total.

– Jag börjar turnén nu då på lördag i Torp och sedan är jag ute hela sommaren, ända in i slutet på augusti. Sedan är det ju september och det är heligt för då jagar jag älg. Jag har två älghundar så när jag inte jobbar med musik så jagar jag och är ute med hundarna i skogen, säger Brolle till Hänt och berättar mer om sitt relativt okända intresse för jakt:

Annons

– Jag och mina jaktkamrater brukar skoja och säga "nu får sommaren vara över så vi får ut och jaga". Man är så taggad, höstarna är så speciella här uppe. Det är ju så jäkla friskt och lukten och allting är annorlunda. Men vi ser fram emot sommaren för vi har haft en kall vinter här uppe.

Brolle

Brolles liv med sonen Lee och flickvännen Mimi Werner

Brolle bor på en ranch i Ursviken utanför Skellefteå tillsammans med flickvännen Mimi Werner, 33, och sonen Lee, 12. Men att skaffa ett syskon till Lee är inte på agendan i dagsläget.

– Nej, vi är jättenöjda som det är och man vet aldrig vad som händer. Men just nu ska vi jobba och försöka ha kul, det är det viktiga. Att få komma ut och spela, det är ju det man saknat, säger Brolle till Hänt.

Annons

Sommaren blir med andra ord fullspäckad med spelningar, både för Brolle och Mimi. Men detta är inget som påverkar familjen, sonen Lee följer så gärna med.

– Mimi ska också vara ute på en egen turné så vi kommer att stråla ihop lite här och var i sommar. Men annars är de ofta med mig. Sonen är 12 år så han hakar på, förklarar Brolle.

Vill han vilja gå i pappas fotspår?

– Hehe, han gillar ju musik, han är jätteduktig på det mesta. Men det är tidigt att veta vad man vill när man är 12. Så, man får göra som man känner, bara så länge man har kul. Det är så jag brukar säga.

Mimi och Brolle har varit ett par sen 2017.

Därför vill inte Brolle och Mimi gifta sig

Livet med Mimi beskriver han som bättre än någonsin.

– Ja, allt är bättre än någonsin, så det är skitkul. Vi tar lite dejter i vardagen typ varje dag på olika sätt.

Men något bröllop är det dock inte tal om just nu.

– Alltså, både ja och nej. Det är liksom ingenting som man utesluter men det är ingenting man går och tänker på heller. Vi har det så jäkla bra så det känns som att man är gift ändå, säger Brolle till Hänt.

FOTO: Janerik Henriksson/TT, Magnus Johnsson/TT

Annons