LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Brolle får inte vara med sonen – separeras efter uppbrottet: ”Skulle velat ha med honom”

19 jun, 2024 
Brolle är på plats i New York!
Men sonen Lee har han tyvärr behövt lämna hemma.
– Varje liten grabb man ser här så ser man ju sin egen son, man skulle velat ha med honom, säger Brolle till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så är kungabarnen egentligen – Dolly Style avslöjarBrand logo
Så är kungabarnen egentligen – Dolly Style avslöjar

Tidigare i år fick Brolle Wallmark, 42, frågan om att fara till New York över midsommar, han trodde först att det var ett skämt när amerikanska konsulatet la fram förslaget. Men en blå-gul midsommar på södra Manhattan var ju givetvis inget han kunde tacka nej till.

– Så är det, så nu är vi här. Vi var faktiskt i Battery Park igår och kollade i parken, kände lite på parken. Vi träffade faktiskt lite svenskar där så det var helt underbart, säger Brolle till Hänt.

Annons

7 000 svenskar förväntas vara på plats i parken på midsommarafton och Brolle kliver upp på scen kring åtta-snåret på kvällen, efter att man rest midsommarstången!

BROLLE
FOTO: PONTUS HÖÖK

Brolle om den amerikanska drömmen

Nu berättar Brolle mer om midsommarfirandet och att det är ett litet steg mot drömmen om USA.

– Det är ju Rockefeller park, så du har ju frihetsgudinnan i ryggen och så har du höga skyskrapor och Hudson river precis framför. Det är så vackert och konstigt på samma gång. Det är så fint!, säger han och tillägger:

Annons

– Att man ska få underhålla svenskar mitt i New York, det är så konstigt men underbart.

Ska du försöka slå igenom i USA nu?

– Tanken finns och den är inte avlägsen, men sedan får man se. Det är inte så att jag skulle flytta hit, men jag skriver ju låtar på engelska och det är klart att jag har höga drömmar och ambitioner att en dag kanske bli en artist som folk vet vem det är och lyssnar på i Amerika, säger Brolle till Hänt och fortsätter:

– Så naturligtvis finns det en dröm om det, men ska man satsa på det helhjärtat så måste man göra det helhjärtat och det känner jag inte riktigt för just nu. Jag tar ett steg i taget, jag har skitkul, jag mår skitbra när jag är här, amerikanerna är helt underbara, de är så sköna och glada.

BROLLE
Amerikanerna älskar Brolle! Flera har kommit fram till honom på gatan och berömt honom för hans snygga Elvis-inspirerade frisyr.Foto: Pontus Höök

Brolle tvingas vara ifrån sonen

När det kommer till privatlivet är Brolle ihop med artistkollegan Mimi Werner, 33, och så har han sonen Lee, 12, från en tidigare relation.

Annons

Är familjen med nu i New York?

– Mimi är med! Men lilleman är med sin mamma i Skellefteå, vi har ju varannan vecka så han är med sin mamma och firar midsommar, förklarar Brolle för Hänt.

Hur känns det?

– Nej det klart, varje liten grabb man ser här så ser man ju sin egen son, man skulle velat ha med honom. Men jag ska faktiskt till Las Vegas i januari för ett gig och då ska han följa med. Han vill hellre åka till Las Vegas än New York så det blir win-win, säger Brolle och utvecklar:

– Vi har ju varannan vecka och varannan midsommar så det är helt naturligt. Men Las Vegas klingade högre och dessutom är den här veckan fullproppad för oss. Vi spelar in två musikvideos till två låtar och det tar väldigt mycket tid, så det blir ganska mycket jobb den här resan, men Las Vegas är det bara ett gig jag ska göra och vi ska gå på Universal studios och lite sådär.

BROLLE, MIMI WERNER
Brolle är på plats i New York med flickvännen Mimi Werner.FOTO: PONTUS HÖÖK

FOTO: Pontus Höök, Instagram

Annons