bonde söker fru 2023

Brevskrivaren Tom Nilsson klar för Bonde söker fru 2023

Bonde söker fru och Linda Lindorff

Bönerna för Bonde söker fru 2023 är presenterade.
Bland deltagarna finns ett välbekant ansikte för TV4-tittarna.
– De hörde av sig och undrade om jag ville vara med, säger Tom Nilsson som medverkade även förra året.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bonde-Matthew om känslorna för Frida: ”Jag gillade henne”
1:15

Efter reklamen: Bonde-Matthew om känslorna för Frida: ”Jag gillade henne”

(1:15)

Slå på ljud

Bonde söker fru hade premiär 2006 och sedan dess har dejtingsåpan fortsatt år efter år. Det har blivit både barn och bröllop tack vare programmet som Linda Lindoff, 51, lett sedan start.

Förra året fick vi följa Jon Krista Jonsson, Henrik Kullander, Matthew Haggerty, och Elin Sandblom som alla fyra sökte efter kärleken.

Tv-profilen medverkar som bonde i Bonde söker fru 2023

Bland brevskrivarna som ville dejta Elin fanns en kille vid namn Tom Nilsson, 26. Det uppstod snabbt intresse från Elins sida under speed-dejten och Tom var en av brevskrivarna som tillslut fick följa med till gården. Dessvärre uppstod inga känslor mellan Elin och Tom utan han fick plötsligt lämna gården och åka hem.

För Elins del blev det däremot kärlek tack vare programmet, hon och Christian Sandberg är än idag tillsammans och visar glatt upp sin kärlekslycka på sociala medier.

Tom visar sig inte ha funnit kärleken efter inspelningarna men nu får han en helt ny chans att finna kvinnan i hans liv. Det står nämligen klart att Tom är en av bönderna som medverkar i Bonde söker fru – kärlek åt alla. Programmet som är en sidoshow av oringalprogrammet har premiär i höst men inspelningarna drar igång nu i sommaren.

Tom blir den första i Bonde söker frus historia som gårfrån att söka efter kärlek som brevskrivare till att få chansen att medverka som bonde.

– De hörde av sig och undrade om jag ville vara med, och det känns superkul! säger Tom till TV4.

Tom Nilsson

Foto: Tv4

Tom Nilssons egna ord om Bonde söker fru 2023: ”Ta för mig mer”

Tom arbetar på en mjölkgård i Hjo och söker nu efter någon som delar samma dröm som honom – nämligen att driva en egen gård och bilda familj.

– Jag hade en rolig resa förra året och det känns kul att få se hur det är från båda perspektiven. Och förhoppningen är ju att hitta kärleken, så klart! säger Tom.

Han fortsätter:

– Jag är ju inte i samma sits den här gången, men jag ska ta för mig mer och ta plats än vad jag gjorde programmet innan, säger han.

Hänt har sökt Tom.

FOTO: TT/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN