äntligen hemma

Bosse Rappnes hälsobesked efter hjärtproblemen – nu berättar han

Bosse Rappne

Bo "Bosse" Rappne har haft hjärtproblem.
Nu delar han med sig av uppdatering gällande sitt mående efter tiden på sjukhuset.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför kollar inte Samuel Fröler på sina egna insatser: “Färgar mig”
0:38

Efter reklamen: Därför kollar inte Samuel Fröler på sina egna insatser: “Färgar mig”

(0:38)

Slå på ljud

Äntligen hemma-profilen och trädgårdsmästaren Bo "Bosse" Rappne, 60, berättade nyligen att han fått uppsöka vård akut efter att haft hjärtproblem. Det var på Instagram som han delade med sig om vad som hade hänt.

”Såg framemot veckan och att äntligen få träffa kollegor och trädgårsälskare på mässan i Älvsjö. Men livet tog en annan riktning med hjärtproblem och inopererad defibrillator. Jag mår bra och är snart på banan igen men haft tid att tänka hur mitt liv hade blivit om min pappa Bengt hade haft samma sjukvård som jag för 44 år sedan. Svensk sjukvård och framförallt deras medarbetare är fantastiska!”, skrev han då.

Bosse Rappnes hälsobesked efter sjukdomskampen

Efter dagarna som inlagd på sjukhuset har nu Bosse fått komma hem. I ett nytt inlägg på Instagram delar han med sig av ett besked angående sin hälsa.

”Halloj! Vill efter alla uppmuntrande krya på dig hälsningar tala om att jag är hemma igen bland blommor och blad där jag trivs bäst som Ferdinand under korkeken. Kärlek till er alla”, skriver Bo på Instagram.

Bosse Rappnes ord om Lee Christiernsson

Sedan Äntligen-hemma tiden har Bosse nära kontakt med Lee Christiernsson, 48, tidigare Björn. Lee blev känd som snickar-Björn i Äntligen hemma men har hela tiden levt med sin hemlighet. I TV4-serien Att bli Lee fick tittarna följa med Björn i hans resa till att bli Lee. I ett av avsnitten dök även vännen Bo upp och berättade om sina tankar kring Lees resa.

– Det var väl den första insikten som kom, det är ju Björn, människan. Allt annat blev oväsentligt, det är fortfarande samma hedersknyffel och alla bra bitar. Det blir ingen skillnad mer än att man ska vänja sig vid att en har tuttar. Nu har jag vant mig vid tanken mer, sa Bosse i programmet.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN